Klaus Johanis cel Mare, din prostie… în război și cu fotbaliștii...

Klaus Johanis cel Mare, din prostie… în război și cu fotbaliștii Mediașului!!

0 92

Bugetul României pe 2019 a născut multe critici. Acesta ar fi trebuit să fie gata la finalul anului 2019, însă Guvernul l-a prezentat si el tarziu, abia la mijlocul luna februarie. Preşedintele Klaus Iohannis… abia a steptat la cotitura si l-a atacat la Curtea Constituţională. L-a retrimis în Parlament, care însă n-a făcut nicio modificare… Ulterior, la jumătatea lunii martie, Klaus Iohannis care iar a tras de timp in prostie, a fost nevoit să-l promulge aşa cum a fost votat iniţial în Parlament.

Ioan Mărginean, seful administrativ al fotbalului mediesean, susţine că indirect și problemele financiare de la Gaz Metan au fost provocate de Klaus Iohannis, care a promulgat mult prea târziu bugetul României pe 2019. Se stie, echipa de fotbal Gaz Metan este susţinută financiar de Transgaz, compania de stat… și este legat ombilical de Bugetul României pe 2019 care lipsind, a născut multe critici.

Ulterior, la jumătatea lunii martie, Klaus Iohannis a fost nevoit să-l promulge …  aşa cum scrie la lege si a fost votat iniţial în Parlament. Fără „parale”, echipa Gaz Metan Mediaş se confruntă cu grave probleme financiare şi clubul are restanţe către jucători. Ioan Mărginean, susţine că situaţia clubului  chiar a fost provocată de Klaus Iohannis, care a respins forma iniţială a bugetului.

”Având în vedere că bugetul consolidat a fost promulgat foarte târziu de către preşedintele Iohannis, toate firmele de stat consolidează bugetul şi îl aprobă după data de 20 mai. Le-am explicat jucătorilor, dar unora le dau dreptate, de exemplu lui Boubacar care vine din Guineea Bissau, care spune că nu înţelege. Şi atunci i-am spus că eu de 8 ori, în opt luni de zile, de când a venit la noi, i-am dat salariul mai repede…”

Îţi aminteşti că ţi-am dat pe data de 5 şi nu în data de 20? Tu ai calculat din 5 zilele, dar eu ţi l-am dat mai repede”. Eu nu am ce să fac cu banii, avem un buget consolidat şi e normal să le dăm banii băieţilor”, a declarat Ioan Mărginean pentru Telekom Sport.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.