Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?

Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?

1 230

Materialul care urmează este amplu, fiind practic format din cinci articole scrise de trei autori diferiți și o sursă externă.
Trebuie să parcurgeți întreaga sinteză pentru a cunoaște toate argumentele care converg spre un punct de vedere comun: există un complot internațional împotriva României, sprijinit și de trădători interni, majoritatea alogeni, iar Klaus Werner Iohannis, numit Gauleiter peste colonia România de aceleași forțe din exterior ostile țării noastre, este parte a acestui complot.

                          OPERAȚIUNEA CORIDORUL
Fostul deputat Gelu Visan denunța planul de rupere a Romaniei: „Iohannis trebuie judecat pentru inalta tradare. Tot pentru inalta tradare va trebui judecat si Hellvig, artizanul violentelor… Se urmareste Anarhia, aruncarea Romaniei in haos, Razboi Civil. Scopul Final este declararea autonomiei Ardealului si formarea unei tari separate, Transilvania, dupa modelul Kosovo… Daca Nazistul nu va fi suspendat cat mai repede, Romania va deveni o amintire”

Vin acuzatii explozive din partea lui Gelu Visan – fost deputat PDL si fost secretar executiv al PMP – la adresa presedintelui Klaus Iohannis.
Visan sustine nici mai mult, nici mai putin decat ca Iohannis ar urmari, prin radicalizarea protestelor de strada, crearea unei miscari secesioniste care sa aiba drept finalitate ruperea Transilvaniei de Romania.
Intr-un status publicat pe Facebook luni, 13 august 2018, la putin timp dupa miezul noptii, Gelu Visan mai scrie ca primul om in stat ar fi sprijinit in acest demers de catre directorii a doua servicii secrete: Eduard Hellvig de la SRI și Lucian Pahontu de la SPP.
Concret: operatiunea (ce ar purta numele de cod „Coridorul”) ar urma sa conste in provocarea unui razboi civil, care sa duca la destramarea Romaniei dupa modelul Iugoslaviei, Ardealul urmand sa se separe alaturi de judetele Suceava si Botosani.

Iata postarea lui Gelu Visan, in care acesta se refera la Klaus Iohannis:

RAZBOIUL CIVIL SI CORIDORUL
Ce se vrea?
Sa plece Dancila si sa vina Orban, Blaga, Videanu, Berceanu?
Haida De! Doar aia din piata nu gandesc pentru ca sunt zombi, in afara de Muie, nu stiu ce vor.
Cred ca este timpul sa devoalam adevaratul plan al lui Iohannis, pus la cale demult, de cand a fost numit presedinte.
Ce se urmareste?
Maidan, Violente, Manifestatii fara nici o finalitate. Sa pice guvernul; Si dupa aceea?
Sa il punem pe Orban premier, sa mai ia Iohannis un mandat? Toata tevatura asta doar pentru a mai lua Nazistul un mandat? Nu se leaga… Si atunci?
Ceea ce de fapt se urmareste este Anarhia, aruncarea Romaniei in haos, Razboi Civil.
Scopul Final este altul, conform unui plan extrem de bine stabilit, in urma cu mai multi ani, planul

CORIDORUL. Ce inseamna de fapt CORIDORUL?
DECLARAREA AUTONOMIEI ARDEALULUI SI FORMAREA UNEI TARI SEPARATE, TRANSILVANIA, DUPA MODELUL KOSOVO.

Alaturi de Judetele din Ardeal, din noua tara ar trebuie sa faca parte si Suceava si Botosaniul, ROMANIA ramanand doar pe teritoriul Tarii Romanesti si Moldovei, mai putin cele doua judete.
Atunci cand am aflat despre acest plan, in 2014, mi s-a spus clar ca va trebui pus in aplicare in 2018.
Autonomia Transilvaniei trebuie sa se faca dupa modelul Kosovo, pe care Iohannis vrea sa o recunoasca in toamna aceasta. Va urma „Declaratia de la Cluj”, prin care se cere autonomia, pe motiv ca Romania este CORUPTA si NEGUVERNABILA, exact ceea ce a incercat Germania in Catalunia.
Nu am gresit, nu Spania, ci Germania.
Planul CORIDORUL este conceput de doi lideri mondiali, unul dintre ei fiind Germania, prin vocea lui Merkel.
Personal stiu despre acest plan de la consultantul celui de-al doilea lider. De ce a ajuns acum cinci ani informatia la mine? Nu stiu. Cert este ca dupa o noapte de discutii, l-am sunat pe unul dintre lideriii politici importanti, l-am intrebat daca stie despre plan si i-am cerut sa-mi spuna doar prin DA sau NU, daca anul este 2018. Raspunsul a fost DA.
Stiu ca am vorbit despre acest plan si cu domnul Corneliu Vadim Tudor, care mi-a confirmat cu amanunte existenta si punerea lui in practica in Anul Centenarului.
Nazistul a fost numit pentru a duce la indeplinire Planul CORIDORUL.

Modelul prin care se intentioneaza Ruperea Transilvaniei este modelul Iugoslaviei: RAZBOIUL CIVIL si SECESIUNEA.

Tot ce vedem acum este incercarea lui Iohannis de a pune in practica acest plan. Nu-i vorba de nimic altceva decat de Ruperea Transilvaniei.
In 10 august trebuia sa cada guvernul, insa, datorita profesionalismului Jandarmilor, planul a fost intarziat, nu a esuat.
Esecul lui Iohannis in a crea Violente si Anarhie l-a innebunit. A atacat Jandarmii, PSD, vrea sa-i ancheteze pe toti.
Asa cum am spus, Iohannis a scapat de sub control. Ura pe care a împrăștiat-o in societate ne poate duce la Razboi Civil si la ruperea Romaniei.
In ultimele zile cred ca am primit sute de injuraturi si amenintari, zeci de amenintari cu moartea, lasand la o parte injuraturile cu MUIA. Toti au devenit muisti.
Efectul dementei de tip Hitlerist a lui Iohannis s-a vazut aseara, cand, in finala castigata de Halep niste imbecili au strigat ‘Muie PSD’, si a fost nevoie de interventia Simonei Halep pentru a nu prolifera obscenitati. De ce s-a ajuns aici?
Pentru ca de la inaltimea functiei prezidentiale, Nazistul dezaxat Iohannis a spus ca este o expresie de atitudine politica; el a fost urmat de Orban, Barna, Ciolos, Tomac si de multi alti lingai ai curului prezidential, inclusiv de asa zisii intelectuali obsedati, jurnalisti, analisti si de Tampii care strigau in piata. Toti acestia, de fapt, i-au strigat Simonei Halep, intr-o finala ‘MUIE!’
Pentru toti cei care au fost altfel astazi, data viitoare cand veniti pe un teren de tenis, va rog sa respectati aceasta incapere, pentru ca e prea frumoasa pentru astfel de lucruri”, a comentat Halep la finalul meciului.
Urmeaza, asa cum previn de trei ani MAIDANUL, dupa care ne va incita sa ne omoram intre noi. Asta vrea Nazistul Dement, sprijinit de Helvigh, Pahontu si de o intreaga armata de nebuni:

                                        RAZBOI CIVIL si RUPEREA ROMANIEI

Asa cum am scris, Iohannis trebuie suspendat sau demis si Judecat pentru INALTA TRADARE.
Tot pentru INALTA TRADARE va trebui Judecat si Eduard Helvigh, artizanul violentelor din ziua de 10 august.

Daca Nazistul nu va fi suspendat cat mai repede, vom avea Anarhie, Razboi Civil, iar Romania va deveni o amintire”.

Sursa: OPERATIUNEA CORIDORUL – Fostul deputat Gelu Visan denunta planul de rupere a Romaniei: “Iohannis trebuie judecat pentru inalta tradare. Tot pentru inalta tradare va trebui judecat si Hellvig, artizanul violentelor…

Sursa: www.justitiarul.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.