KidZui , Internet pentru copii

KidZui , Internet pentru copii

0 69

Veste buna pentru milioane de parinti din intreaga lume. Va aparea in curand pe piata KidZui, un nou serviciu online dedicat copiilor intre trei si 12 ani. De fapt, cei care vor beneficia de acest program sunt parintii celor mici, prin faptul ca acestia pot munci linistiti gandindu-se ca cei mici au acces la un Internet purificat, pe care se gasesc, nu sute de milioane de site-uri, ci doar in jur de 500.000. Important este ca noul program, KidZui, beneficiaza de pagini web puse la dispozitia copiilor care nu sunt verificate de un mecanism automat, ci de catre ochiul vigilent a sute de dascali si parinti.
Mecanismul functioneaza, astfel: daca un utilizator incearca sa acceseze un site ce nu se regaseste in „lista alba” a KidZui, echipa de management primeste o notificare in urma careia echipa va verifica site-ul si va decide includerea acestuia in KidZui. Decizia despre ce situri sunt bune ori neadecvate pentru copii este luata de aproximativ 200 de parinti si dascali.
„Ne-am bazat pe munca a peste 200 de editori din 25 de state si consideram esentiala extinderea continutului oferit de KidZui, pe zi ce trece. Sistemul nostru inregistreaza cautarile pe care fac copiii si modul de utilizare al aplicatiei, si se asigura in acelasi timp ca editorii nostri contribuie prin adaugarea de continut interesant pentru cei mici. Modelul nostru de business, bazat pe abonamente, ne permite ss investim in cresterea continutului de calitate destinat copiilor si pe viitor” a declarat Clifford Boro, directorul executiv al KidZui.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.