Kaufland nu-și dezminte renumele de corporație marxist-progresistă segregaționistă nici la Brașov nici...

Kaufland nu-și dezminte renumele de corporație marxist-progresistă segregaționistă nici la Brașov nici la Satu Mare

0 26

Multinaționala germană s-a pucat să monteze garduri de separare a consumatorilor și comercianților vaccinați de cei nevaccinați peste tot în țară, ca o aliniere la politica șefei UE Von der Leyen. Care a impus Pfizer-ul peste tot în Europa datorită prezenței soțului său în board-ul companiei.
Compania de hypermarket-uri nu se află la prima trăznaie de asemenea anvergură, cu ceva timp în urmă promovând educația sexuală și identitatea de gen în școli, cu ignorarea familiei tradiționale, pesemne pentru a face educație românilor tradiționaliști.
Acum, la 76 de ani de la terminarea celui de-al doile război mondial, Kaufland revine la tezele separaționiste ale lui Heinrich Himmler aplicate în ghetoul de la Varșovia după 1940, printre altele, prin care separa de facto populația evreiască de cea considerată ariană, conform tezelor eugenice.
Ulterior a separat-o și de viață în lagărele de exterminare. Acum vaccinații considerați de Kakufland ființe superioare trebuie separați de nevaccinați, considerați ființe inferioare, sau, în accepțiunea multinaționalei germane untermenschi, în traducere liberă rasă subumană.
La Satu Mare o protestatară s-a costumat în văcuță, aluzie la Ferma Animalelor de George Orwell, pentru a persifla separarea Kaufland.
Și la Brașov au apărut gărdulețele segregaționiste, aspect detestat de cetățenii vechiului burg Kronstadt.

Libiu Mateescu  

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.