Jurnalista Laura Chiriac, consilier de stat al primului-ministru

Jurnalista Laura Chiriac, consilier de stat al primului-ministru

0 436

Prim-ministrul Victor Ponta a semnat decizia privind acordarea calității de consilier de stat al primului-ministru Laurei Corina Basoc (Chiriac), cu atribuții în domeniul politicilor sociale, anunță miercuri Guvernul printr-un comunicat de presă.
Potrivit Guvernului, Laura Chiriac are o vastă experiență în mass-media din România, lucrând pentru Radio France International, AFP, Realitatea TV sau România TV. Ca jurnalist, Laura Chiriac a acordat întotdeauna o atenție deosebită problemelor de zi cu zi ale oamenilor, serviciilor medicale și educației.
„Consider această numire o onoare și o oportunitate de a face ceva pentru societatea în care trăim. Am adus întotdeauna în atenția publică lucrurile care nu funcționează așa cum ar trebui, iar acum m-am hotărât să mă implic activ și direct pentru a le schimba”, a declarat Laura Chiriac, citată în comunicat.
In urma cu o luna, Laura Chiriac s-a inscris in ALDE, unde, potrivit unui comunicat de presa transmis de formatiune, va raspunde de politicile sociale ale partidului, precum si de relatiile internationale ALDE.
Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) este formatiunea care a luat nastere in iunie 2015 prin fuziunea dintre partidului lui Calin Popescu Tariceanu (PLR) si Partidul Conservator.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.