Jonannis a izbutit Primul pas. Trecem si noi la salturi?

Jonannis a izbutit Primul pas. Trecem si noi la salturi?

0 492

Oare cati pasi are de gand sa faca presedintele Klaus Johannis in mandatul aflat la inceput? Oare cu deambularea sta mai bine decat cu comunicarea pe gura? Daca nu, padurile aflate in mijlocul celui mai recent scandal sunt serios amenintate de cheful presedintelui de a asterne pe hartie mai degraba decat de a exprima oral experientele prin care trece

Oare cati pasi are de gand sa faca presedintele Klaus Johannis in mandatul aflat la inceput? Oare cu deambularea sta mai bine decat cu comunicarea pe gura?

Daca nu, padurile aflate in mijlocul celui mai recent scandal sunt serios amenintate de cheful presedintelui de a asterne pe hartie mai degraba decat de a exprima oral experientele prin care trece. Pentru ca Johannis scrie.

Te-ntrebi chiar cand mai are timp sa prezideze daca se dedica atat de vartos scrisului incat a scos a doua carte, la prea scurta vreme de la prima. johannis carte

Sper doar ca chiriasul Cotroceniului nu are de gand sa-si contorizeze kinetic viata de sef al statului si sa lanseze un cartoi pentru fiecare pas pe care are de gand sa-l faca.

Unde mai pui ca, pana si citatele reproduse de presa sunt impresii lejer deviante ale realitatilor prin care a trecut.

Descrierea scenetelor din campanie, cand toata Romanika se uita fibrilata la televizor ca sa le savureze in direct, este, in viziunea Johannis, o succesiune de subiectivitati flescaite.

Se pare ca domnul presedinte scrie dupa cum vorbeste. Dar nu vorbitul molcom si exasperant de lent este pacatul cel mai mare al lui Johannis, ci relantiul in care actioneaza la impulsurile vietii politice.

Sa-i recomande cineva sa se deplaseze in salturi.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.