Joc PANDEMIC! VIRUSUL COVID inexistent în testele de laborator la universități celebre...

Joc PANDEMIC!
VIRUSUL COVID inexistent în testele de laborator la universități celebre americane!

30 4586

Surprizele legate de prima PANDEMIE a mileniului se înmulțesc. Dincolo de ciclicitatea celor 100 de ani, când tot mai apare câte-o pandemie, acum suntem în fața și a altor aspecte bizare. Modificarea definiției „PANDEMIEI” de către OMS, „profețiile” magnatului Bill Gates, un vaccin gratuit produs și oferit pe tavă (într-un timp dubios de scurt) de așii Big Pharma, provocarea cu „MAREA RESETARE” promovată de superbogații de la Davos etc. Pentru a mai lămuri ceva din marea „poveste” a celui mai vestit virus actual, azi publicăm un text (postat pe facebook) care încă mai circulă pe INTERNET, semnat de un specilist din Departamentul de Medicină Moleculară, Universitatea Cornell, prof. dr. Rob Oswald.

„Am un doctorat în virologie și imunologie. Sunt om de știință în laborator clinic și am testat 1.500 de probe „presupuse” pozitive Covid 19 colectate aici în Statul California.
Când eu și echipa mea de laborator am făcut testarea prin postulatele și observația lui Koch sub un SEM (microscop electronic cu scanare), nu am găsit Covid în oricare dintre cele 1.500 de probe.
Ceea ce am constatat a fost că toate cele 1.500 de probe au fost în principal gripa A, iar unele au fost gripale B, dar niciun caz de Covid și nu am folosit B.S. Test PCR. Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare ale Universității din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID. Au găsit gripa A și B. Toți am vorbit apoi cu CDC și am cerut probe viabile de COVID, pe care CDC le-a spus că nu le pot furniza, deoarece nu au avut probe.

Robert Oswald, PhD | Cornell University College of Veterinary Medicine
Dr. Rob Oswald

Am ajuns la concluzia fermă prin toate cercetările și lucrările noastre de laborator, că COVID 19 a fost imaginar și fictiv. Gripa a fost numită Covid și majoritatea celor 225.000 de morți au murit din cauza morbidităților, cum ar fi bolile de inimă, cancerul, diabetul, emfizemul etc. Încă nu am găsit un singur eșantion viabil de Covid 19 cu care să lucrez.
Noi, din cele 7 universități care am făcut testele de laborator pentru aceste 1500 de probe, acționăm acum în judecată CDC pentru fraudă Covid 19. CDC nu ne-a trimis încă un singur eșantion viabil, izolat și purificat de Covid 19. Dacă nu pot sau nu ne vor trimite un eșantion viabil, spun că nu există Covid 19, este fictiv. Cele patru lucrări de cercetare care descriu extrasele genomice ale virusului Covid 19 nu au avut niciodată succes în izolarea și purificarea probelor. Toate cele patru lucrări scrise pe Covid 19 descriu doar biți mici de ARN care aveau o lungime de doar 37 până la 40 de perechi de baze, care NU ESTE UN VIRUS. Un genom viral este de obicei de 30.000 la 40.000 de perechi de baze. Cu cât de rău se presupune că Covid ar fi peste tot, cum se face că nimeni din laboratoarele din întreaga lume nu a izolat și purificat vreodată acest virus în întregime? Asta pentru că nu au găsit niciodată virusul, tot ce au găsit au fost doar bucăți mici de ARN care nu au fost niciodată identificate ca virus.
Deci, ceea ce avem de-a face este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an, COVID 19 nu există și este fictiv. Cred că China și globaliștii au orchestrat această farsă COVID (gripa deghizată ca un virus nou) pentru a aduce tirania globală și un stat de supraveghere totalitară a poliției la nivel mondial, iar acest complot a inclus fraude electorale masive ”.

Dr. Rob Oswald

COMENTARII

 1. Eu ce am observat ca de cind cu covidul foarte multa lume a descoperit ca de fapt sint doctori si specialisti, cita lume desteapta dintr-o data, nici cuvinte pentru a va caracteriza nu am……..

 2. Sunteti niste idioti fara pereche. Daca ati face o minima verificare ati vedea ca omul desi este real si este profesor lucreaza la Department of Molecular Medicine Cornell University College of Veterinary Medicine.
  Bai, prostilor, kkti in ploaie ce sunteti, la Colegiul de medicina veterinara!!! si, el, niciodata nu a facut afirmatiile atribuite lui de catre voi, mai, parazitilor ce sunteti. Ar trebui sa infundati puscaria pentru dezinformare numai ca, as spune ca, cei care va cred isi merita soarta de tampiti cretini ce sunt. Faceti umvra degeaba amantlui, jegurilor!

 3. Nu te cred pe tine, cred în acest medic și-n mulți că el care spun același lucru!!!

 4. Asa este nu exista asa ceva pentru ca dacă era adevărat China era deja moarta și tot pământul era mormane de oameni morți. Nimeni nu putea opri virusul de la om la om. E o înscenare a oamenilor bogați de a controla populatia

 5. Felicitări,pentru purul adevăr! Sunt mulți inconștienți care se vor vaccina,și noi pe urma incompetenței lor,ne vor obliga la vaccinare! 👎

 6. Totul a fost doar o „manipulare”,am călătorit foarte mult cu avionul,am răcit normal ca orice om,nu am luat niciun medicament,și sunt foarte sănătos,sportul zilnic și alimentația cât mai corectă te va duce la o stare bună de sănătate.
  Din păcate mulți se lasă manipulați prea ușor…
  Numai bine tuturor,nu aveți încredere în nimeni.

 7. Felicitări dr. Care a scris cine vrea să se vaccineze eu îi mulțumesc pentru mesaj.

 8. Dumnezeu nu se lasa mințit. Înșela.ect… dz va scoate la iveală totul pe mincinoșii îi va face dz sa spună adevărul cu gura lor .MINCIUNA DUMNEZEU NU O SUPORTĂ TOATE LA TIMPUL LOR SI ASTEPT SA VINĂ ZIUA CAND DZ VA FACE DREPTATE SI ATUNCI SA VA VAD. PE VOIII ISTIA CARE MINȚIȚI CU TUPEU.

 9. Nu am crezut si nu cred in Covit 19 totul este o minciună

 10. Dr. de mai sus e doctor veterinar care nu are nicio treaba cu covidul. Faceti cercetari inainte de a publica articole superficiale.

 11. Ok, ok pai și atunci vaccinurilor astea controversate in baza carui lucru sunt realizate sau nu sunt vaccinuri?!

  • Fake.
   Daca era adevărat, exista un link către sursa.
   Unde, când, documentație. Nimic.
   Pagina nici măcar nu e „asumata” de un jurnalist.

  • Sunt produse care nu au trecut prin toate etapele de testare, dar au primit aprobari sub presiunea „pandemiei”.
   Producatorii au obtinut scutiri de orice raspundere. Cine accepta sa fie „cobaii” acestui experiment , sper sa fie sanatosi!

 12. @Anonim, dacă tot vii cu „făcut check”, vino și cu fact check-uri cu privire la falsitatea testelor RT-PCR, falsitatea „morților de Covid” fără autopsie, altfel ești doar un escroc.

 13. Articolulul pare verosimil si tradus corect, se vede ca persoana din spatele articolului este bine informata despre virusuri si mai ales cele ARNm ceea ce imi da o oarecare garantie ca e scris de persoana citata….si daca este asa , se stie ca virusul gripal tip A, dar si tip B au o mare variabilitate antigenică, adica mereu apar tulpini mutante noi deci Covid-19 este o cacealma grosolana ….

 14. Fact check: Post falsely claims COVID-19 is another flu strainwww.usatoday.com › news › factcheck › 2020/12/31

   • Oare cât timp v a mai dura minciuna asta??Si oare de ce mint oamenii de rand…adică vecini de ai mei spun că au avut covid…si vai cat au mai suferit…si ce dureri cumplite…si au luat câte 12 pastile pe zi.Fara sa vreau i am vazut prin curte la treaba in grădină…Eu cred ca cu cat este guvernul unei țări mai corupt cu atât e covidu mai mare si lumea mai usor de manipulat…

    • Datorită faptului că sistemul capitalist a înstrăinat oamenii, omul fiind o ființă socială simte nevoia să relaționeze, dar de regulă fiind mai proști decât majoritatea și știind asta, nu prea au subiecte de relaționare, așa că găsesc orice motiv să mai discute cu cineva. De aia vecinii s-au „lăudat” că au avut covrig. Să mai relaționeze și ei cineva. De eram în locul dumitale, mă apropiam spre urechea lor și le șopteam cu o voce gravă și tristă, că am aflat că am cancer în stadiu terminal și dacă aș lua covrigul aș muri imediat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.