JOBfest cauta tineri si studenti

JOBfest cauta tineri si studenti

0 68

In Romania a devenit un lucru deja banal realizarea de targuri de locuri de munca care mai de care mai imbietoare si mai atragatoare pentru viitorii angajati.
In perioada 11 – 12 aprilie, la Bucuresti, va avea loc cea de-a treia editie a JOBfest, targ destinat mai ales tinerilor si studentilor. Evenimentul va avea loc la Cercul Militar National.
In continuare cele mai cautate meserii sunt cele din domeniul IT, inginerie si in domeniul economic. Anul acesta exista un interes deosebit pentru locurile de munca din domeniul marketing-ului, acest lucru datorandu-se faptului ca exista „departamente care se dezvolta odata cu boom-ul economic”, a declarat pentru FrontNews reprezentantul JOBFest, Bogdan Gavrila.
„Momentan exista foarte putine oportunitati pentru tinerii liceeni, dar odata cu dezvoltarea economica, vor exista din ce in ce mai multe oportunitati si pentru acestia, in special part-time, mai ales in perioada vacantelor”, a mai declarat acesta pentru acelasi portal de stiri.
Printre companiile interesate de recrutarea tinerilor se numara, Oracle, Endava, Procter&Gamble, Accenture, Michelin, BRD-GSG, Bank of Ciprus, Tech Team, CVO, OMV, Ericsson, RTC, Arctic, Omniasig, Aviva, Asiban, Snack Attack, Interbrands si altele.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.