Jimena Navarrete – Miss Universe 2010

Jimena Navarrete – Miss Universe 2010

0 249

O tanara in varsta de 22 de ani din Mexic a fost declarata Miss Universe 2010, in urma concursului desfasurat luni seara la Las Vegas (SUA), transmite AP. Jimena Navarrete a reusit sa aduca Mexicului al doilea titlu de Miss Universe din istorie, dupa Lupita Jones, in 1991. Anul trecut, titlul i-a revenit Stefaniei Fernandez din Venezuela.
Pe locul doi in concursul desfasurat in Las Vegas s-a situat Miss Jamaica Yendi Phillipps, urmata de Miss Australia Jesinta Campbell (care a primit si titlul de Miss Congeniality Universe). Miss Thailand Fonthip Watcharatrakul a fost recompensata cu doua premiii: Miss Photogenic Universe si titlul de cel mai frumos costum popular.
Navarrete a primit o importanta suma de bani, nedezvaluita insa de organizatori, un apartament de lux la New York cu toate cheltuielile acoperite, o bursa de un an la New York Film Academy, bijuterii, haine si pantofi.
Prima parte a concursului a constat in prezentarea costumelor nationale, dupa care concurentele au dansat in rochii argintii si negre, inainte ca juriul sa anunte cele 15 finaliste. Acestea au defilat in costume de baie, in timp ce muzicienii Cirque du Soleil au interpretat mai multe piese, incluzand celebrul „Viva Las Vegas” al lui Elvis Presley.
Ulterior, cele 10 concurente ramase au defilat in rochii de seara.
Reprezentanta Romaniei, Oana Paveluc, a fost eliminata in semifinale.

Jimena Navarrete – scurta date biografice
Navarrete, originara din Guadalajara, s-a impus in fata altor 83 concurente provenite din intreaga lume, starnind admiratia publicului pentru rochia rosie pe care a purtat-o in timpul concursului.
Ea a fost prima care a raspuns la proba de intrebari. Navarette a afirmat ca este important sa-i invatam pe copii despre valorile familiei, adaugand ca Internetul este important dar parintii trebuie sa fie atenti si sa-si supravegheze copiii. „Cred ca Internetul este indispensabil, o unealta necesara pentru perioada actuala. Trebuie sa fim siguri sa-i invatam pe copii valorile pe care le-am invatat ca familie”, a spus tanara din Mexic, raspunzand unei intrebari adresate de campionul mondial la patinaj Evan Lysacek.
Navarrete e in lumea modei de la 15 ani. Imediat dupa ce a fost incoronata cu titlul de MIss Universe 2010, tanara a fost felicitata pe Twitter de presedintele mexican Felipe Calderon si de sotia acestuia, Magarita Zavala: „Aceasta victorie va sprijini Mexicul si imaginea noastra ca tara”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.