Jale! Granturile pentru capital de lucru NU depășesc frumoasele promisiuni!

Jale! Granturile pentru capital de lucru NU depășesc frumoasele promisiuni!

3 96

„Într-o lună au fost platite doar 1000 de contracte pe granturi pentru capital de lucru din 20.000 de solicitări în așteptare.”

Într-o lună au fost platite doar 1000 de contracte pe granturi pentru capital de lucru din 20.000 de solicitări în așteptare.
Dacă va fi nevoie de 20 de luni (aproape 2 ani) pentru ca aceste granturi să fie plătite, nu văd sensul pentru care poate fi considerat Năsui manager bun sau ministru. Este jale.

La un an de zile de cand discutăm de aceste granturi, nici macar granturile de 2.000 de euro nu au reușit să fie acordate decât în proporție de 30%.

Si aici pun intrebarea: De stimulat economia nu se stimulează. De stimulat consumul nu se stimuleaza.
Se face deficit pe o prostie doar ca sa arate indicatorul de somaj bine. Investițiile nu au nici o legătură cu economia, doar 20% au incidență economica. Deci efect de rundă a doua, neutru.
Investițiile străine directe își mențin tendința de reducere cu 70%.
Si atunci cum credeți voi că va exista creștere economică in 2020?
Luați PIB-ul si intorceti-l pe toate părțile, jucați-vă cu deflatorul, dar tot nu iese creștere dacă se continuă aceasta abordare.
Abordare iresponsabilă, dacă ma întrebați pe mine.

Adrian Câciu
Sursa: facebook.com

COMENTARII

 1. Din pacate slaba calitate umana din conducerea PNL(Iohannis, Orban, Cîțu etc.) se confirmă cel mai vizibil in planul guvernamental. Rateuri pe toata linia. Jaful banului public destinat sanatatii, educatiei sau sanatatii. Cel mai grav nu e lipsa specialistilor din partid ci incapatanarea de a face totul dupa capul lor. Prostie, infatuare si hotie cat cuprinde. Cel mai vinovat este si va trebui sa plateasca IOHANNIS. După esecul primului Guvern Orban se impunea sa apeleze la toate fortele politice, care trebuiau sa aplice un PLAN NATIONAL, elaborat de specialistii din Academie, Universitati, Corporatii, Banci etc. Iohannis nu a vrut. Ba mai mult a supralicitat ăe langa gvenul lui a vrut si parlamentul lui. A rezultat sfanta coalitie USR, UDMR alaturi de PNL, o adunatura politicianista ce se va certa si o suta de ani daca vor fi lasati. Pacat de tara si de români.
  Dle Gelulache trebuie sa demonstrezi ca te pricipi si la economie nu doar la… Te astept sa demonstrezi sau sa ceri scuze dlui Câciu.

  • @I.A.,
   Ce să fac? Hai mai dă-o naibii, până și dvs. ați avut timp, până la această vârstă, să aflați care sunt legăturile între consum și locul de unde sunt produsele consumate și stăpânul acestora.

   Acum despre slaba calitate: da, sunt slabi, dar sunt cu mult superiori unora ca Draknea, Bălălău, Veorica, Oprișan sau Buzatu, ca să nu mai vorbim de ăștia care-s acum la ciuma roșie. Eu chiar mă bucur că unul ca Draknea a fost înlocuit cu Ciolanu.
   HOȚIE??? Sunt la pitici față de ce ne-a arătat pizideaua.

 2. Cine-i Câciu ăsta? Ce „consum” visează, viermele? Păi ce producem noi ca să stimulăm „consumul”? GUNOIUL O FI VRÂND CA IARĂ DEJECȚIILE ATÂRNĂTOARE LA BUGET SĂ BENEFICIEZE DE MĂRIRI SALARIALE, PROBABIL. Ca să se stimuleze „consumul”!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.