IT Challenge, la prima editie

IT Challenge, la prima editie

0 76

In perioada 17 martie – 4 aprilie 2008, Brasovul va gazdui prima editie a Proiectului IT Challenge, eveniment ce are ca scop dezvoltarea pietei IT&C si crearea unei legaturi intre studentii de la facultatile de profil si companiile din mediul IT&C. Prin felul in care a fost gandit, acest proiect isi propune sa vina in intampinarea unei nevoi existente in? mediul invatamantului universitar: lipsa oportunitatilor de acumulare a experientei practice, atat de necesara unor viitori specialisti IT&C.


Proiectul se va desfasura in perioada amintita, sub forma unor training-uri si workshop-uri, si se va finaliza cu un concurs in care studentii au ocazia de a pune in practica ce au invatat la facultate si ce au invatat pe parcursul acestui proiect.


Studentii vor fi impartiti pe echipe si vor primi din partea companiilor o tema de proiect pe care sa o realizeze intr-un timp dat, sau vor avea ocazia sa propuna proiecte pe care vor sa le dezvolte mai departe pe piata IT.(practica / angajare)


Cei interesati sa participe la proiect mai au timp sa se inscrie pana in data de 15 martie, folosind formularul pus la dispozitie pe site-ul www.itchallenge.ro/inscriere.php.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.