Istoria GUVERNELOR IOHANNES marchează încă un eșec – Ludovic Orban a renunțat...

Istoria GUVERNELOR IOHANNES marchează încă un eșec – Ludovic Orban a renunțat la mandatul de premier desemnat

1 70

Ludovic Orban a renunțat la mandatul de premier desemnat, a confirmat președintele Klaus Iohannis marți seară.
Potrivit unor surse politice convergente, favorit pentru mandatul de premier este Nicolae Ciucă, actualul ministru al Apărării.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă este o variantă optimă de premier, Iohannis a răspuns: „Varianta optimă pe care o văd o veți afla imediat ce mă hotărăsc”.

Potrivit informațiilor de media, actualul ministru al Apărării, Nicolae Ciucă, este favorit pentru preluarea mandatului de premier, fiind de așteptat ca acesta să conducă guvernul până la alegerile la termen, în condițiile în care șansele pentru anticipate au scăzut dramatic, după decizia CCR de ieri.

Premierul Ludovic Orban a avut în această după amiază o discuție cu președintele Klaus Iohannis. Până la ora publicării acestei știri, Ludovic Orban nu a putut fi contactat.

Aleri anticipate, Iohannes: Tocmai au scăzut, sub 50%. Au scăzut șansele”.

Vă reamintim, președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, luni seară, ce șanse mai sunt în acest moment pentru organizarea alegerilor anticipate, răspunzând: „Tocmai au scăzut șansele”.

Locaarul de a Cotroceni a subliniat că este clar că suntem într-o situație politică complicată, însă i s-ar părea foarte riscant să fie perpetuat până în decembrie acest interimat. „Întoarcerea la electorat este soluția corectă, dar ea nu se poate realiza doar prin voința presedintelui, a afirmat Iohannis”.

COMENTARII

  1. Numirea lui Nicolae Ciuca ca premier interimar este primul pas catre o dictatura militara realizata de cel mai CRETIN si IMPOTENT dintre NEPOTII lui HITLER.
    Tov general CIUCA este un TRADATOR fiindca a importat GUNOAIELE lui Trump in loc sa le produca in tara si sa le vanda in UE ca sa dezvolte industria de armament.

    Prin importarea gunoaielor americane tov CIUCA a primit, de la companiile producatoare, SPAGA de 2% din valoarea impoturilor care se varsa intr-un cont bancar OFF SHORE.
    SPAGA de 2% pentru cel care cumpara este LEGE APLICATA de toati borfasii extrni.

    Primarii si ministrii romani nu cumpara nimic produs in ROMANIA fiindca nu primesc 2% SPAGA din valoarea contractului.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.