Ion Tiriac: Nu am semanat nimic, astfel ca nu avem ce culege

Ion Tiriac: Nu am semanat nimic, astfel ca nu avem ce culege

0 94

Ion Tiriac fostul presedinte al Comitetului Olimpic Roman, a declarat ca sportul romanesc traieste doar prin exceptii si ca Romania nu va lua nici o medalie de aur, doar matematic.

„Dupa parerea mea exista exceptii, traim doar prin exceptii. Nu am semanat nimic, astfel ca nu avem ce culege. Din punct de vedere matematic, Popper are dreptate, practic nu prea are.

Daca nu faci oaze, atunci tineretul se va duce doar pe internet, iPad, si nu catre sport”, a spus Tiriac, dupa Adunarea Generala Ordinara a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Ion Tiriac considera ca Ministerele Educatiei, Sanatatii si Muncii ar trebui sa investeasca bani in centre olimpice.

„Ministerul Educatiei, Ministerul Sanatatii si Ministerul Muncii ar trebui sa semene. Treaba cu comitetele olimpice locale trebuie rezolvata, centrele olimpice de juniori trebuie sa ia juniorul gata facut, pentru ca la 11-13 ani sa stie deja care e specializarea unui sportiv”, a adaugat Tiriac.

Fostul secretar general al COR, Dan Popper, a declarat, joi, ca delegatia Romaniei va obtine la editia din 2012 a Jocurilor Olimpice de la Atena o medalie de aur doar intamplator.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.