Ion Iliescu crede ca este timpul unei alianta!

Ion Iliescu crede ca este timpul unei alianta!

0 76

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, in prima saptamana a noului an, ca se impune o alianta politica „pentru bataliile care urmeaza”.
Liderul social democrat a subliniat ca in cazul in care s-ar forma o alianta, partidele inscrise „isi pastreaza fizionomia, independenta, platforma politica proprie, ideologica”, relateaza Agerpres.
„Au un obiectiv comun (n.r. – partidele) si asta trebuie sa creeze o platforma comuna de actiune pentru toata perioada aceasta de opozitie.(…) Liderii partidelor trebuie sa reflecte interesul partidelor si fara o actiune unita nu o sa aiba sanse de succes. Este in interesul tuturor si al electoratului”, a adaugat Ion Iliescu.
El a subliniat ca pentru PSD e foarte important cum anume se va pregati pentru viitoarele batalii politice, deoarece trebuie sa fie mai activa „opinia publica in general si electoratul, pentru a pune capat acestei situatii in care a fost impinsa tara”.
„Toata lumea este nemultumita. Dar nemultumirea rezulta din optiunea gresita de la ultimele alegeri si trebuie facut ceva, si un partid in opozitie cum este PSD, cu experienta indelungata – si la putere si in opozitie – trebuie sa fie forta principala. Ca si cu o alianta pertinenta cu liberalii, cu conservatorii”, a adaugat Ion Iliescu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.