Ion Gontea, puisorul nevinovat

Ion Gontea, puisorul nevinovat

0 89

Posibilul viitor prefect al Brasovului – si daca a iesit fumul este si foc pe la PD-L, filiala locala – pozeaza in cel surprins de o asemenea eventualitate, cu toate ca moaca hrapareata il tradeaza, declarand:
„Eu personal nu am facut niciun demers legat de aceasta treaba. Nu m-am autopropus, pentru ca eu, personal, nu imi doresc musai acest post. Dar e drept ca in Biroul Judetean PD-L Brasov au fost discutii legate de persoana mea, ca sa intru in aceasta activitate. Dar, repet, nu imi doresc musai.”In context, Ion Gontea ii trage cu autolaudele de parca s-ar adresa unei turme de oi, spunand ca are o vasta experienta in administratia publica locala ( era sa scriu: alimentatia publica) si in Parlament.
„Am suficiente cunostinte pentru a acoperi o astfel de functie.”
Si uite cum pedelistii sprinteaza peste tot, oamenii lui Geoana incepand, abia porniti la drum, sa gafaie.
Acuma imaginati-va ce haita de lupi va navali asupra Brasovului daca mai ajunge si Ion Gontea prefect. Bietul Cancescu va fi vai de mama lui, si nu as vrea sa-i tin locul nici macar cat sa se duca la buda.In caz ca ajunge vecin de „apartament” cu Ion Gontea, mai bine se muta pe o banca sub tampa
Dar mai rau va fi pentru Brasov, ca oras in dezvoltare, caci hraparetii isi vor taia cele mai bune si moi halci din viata publica si sociala.
Aman, oameni buni!Mos Ion Gontea nu este mos Ion Roata!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.