Iohannis se consultă cu ong-urile soroșiștilor pe tema Referendumului cu justiția

Iohannis se consultă cu ong-urile soroșiștilor pe tema Referendumului cu justiția

1 176

Justiția de la MAT
Mai țineți minte „MAT”-urile din comune? Erau bodegi de stat de la țară, vopsite în ulei, verde sau albastru închis, cu dușumeaua găurită peste care era aruncat un linoleum ’ferfeniță.
Stăteai la mese de fier, pe scaune de fier de-ți îngheța noada iarna, iar fumul de la „Carpați” și „Mărășești” se amesteca cu fumul care dădea prin toate părțile dintr-o sobă cârpită, care a ’dreacu făcea doar fum, nu și căldură.
MAT-urile erau singurele locuri unde puteai bea o bere, la lumina lămpii atârnată-n tavan, că se lua „curentu”. La țară nu erau restaurante, doar MAT-uri.

Acolo se punea țara la cale, la un pahar de tărie, o otravă făcută din nu știu ce care se vindea la tejghea în niște pahare groase, multe ciobite, de se fereau bieții oameni să nu-și taie buzele. Berea nu era chiar rea, da’ puneai sare pe marginea halbei care doar ea avea o juma’ de kil să-i dai ceva gust, că punea cârciumaru’ apă’n butoi.
Cum dracu’ băga ăla apă-n butoiu ’de alumin’ sigilat, dracu’ știe, dar o făcea.

                             Justiția de la MAT Mai țineți […]

Politică nu se făcea. Pur și simplu, nu aveai ce politică să faci, și dacă ai fi zis ceva, te ‘ sălta a doua zi.
În schimb, se vorbea de „Justiție”, pe șoptite și, oarecum, încurajați de informatorul de la securitate, care era chiar cârciumaru’. Toți cârciumarii turnau la Miliție ce se vorbea în cârciumă, da’ știai cumva că le convine să vorbești.

„ -Auzâși bă că-i dădură trei ani lu’ a’ lu’ Belivacă c-a prins’o cu doo’ drugi (știuleți de porumb)?
– Ș’a lu’ Bobonete, i-a dat tot trei, că a prins’o la fel, da asta avea o ‘mână boabe ‘curate (curățite de pe drugă), în sân!”
Bietele femei, aveau și ele trei găini în curte, munceau la CAP și nu aveau ce să le dea și, după o zi de cules la porumb, unde se duceau doar cu biscuiți și apă (pâinea era pe cartelă), luaseră o mână de boabe, sau vreo drugă. Trei Ani pe muche’, atât făceau.
Era proces: Procuroru’ răgea că „furau din averea poporului”, iar judecătoarea, mai indignată decât procuroru’, urla din toți rărunchii, să o audă Comitetu’ de Partid și s-o premieze. Sute și mii de cazuri în țară… Asta era „Justiția” în Comunism: O curvă tăvălită de PCR și Securitate, care executa orbește ordinele…

Marți, Nazistul se va vedea cică’ cu ONG-urile, să se sfătuiască cu ele dacă trebuie Referendum pe Justiție.

-Cu cine?!?
-Cu Funky Citizens…
– Cu cine?
– Cu Funky Citizens și cu încă unii care ‘cică sunt „Societatea Civilă”!
– Deci ăștia, Funky Citizens, ‘ptiu Drace, mi se’ ncurcă limba’n gură, știu ei dacă trebuie făcut Referendum pe Justiție au’ ba și ce întrebare e musai să fie pusă!
-Pe Dracu, nazistu’ vrea să facă referendum să scoată lumea la vot, că e-n căcat cu partidul lui și tăvălește Justiția ca Pretext.

Justiția, aceeași Curvă, la Dispoziția Nazistului și a Neomarxiștilor, care nu s-a schimbat deloc, doar că este o codoașă îmbătrânită în rele, care a nenorocit un popor. Pentru că din 1944 până azi, asta este Justiția: O Curvă la Dispoziția Politicienilor și a Securității, denumită acum SRI. Nimic din ceea ce s-a întâmplat în ultimii șaptezeci și cinci de ani, nu s-ar fi putut întâmpla fără complicitatea acestei curve ordinare: Justiția din România.

Singura întrebare corectă pe care ar trebui să o punem, nu la Referendum, ci, așa, în sinea noastră este următoare: Există Justiție în România? DA sau NU?

Răspuns corect: NU. NU există Justiție în România.

                                                                                                                    Gelu VIȘAN

http://www.justitiarul.ro/

COMENTARII

  1. BOLOVANUL NAZIST ii SUGE sperma JIDANULUI Soros si LINGE scurgerile vaginale ale SCHIZOFRENICEI Merkel
    Nimic nou sub soare.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.