Ioan Oltean dus in Justitie de PSD

Ioan Oltean dus in Justitie de PSD

0 76

Partidul Social Democrat va depune plangere penala impotriva vicepresedintelui Partidului Democrat Liberal Ioan Oltean privind declaratiile facute in legatura cu detinerea portofoliului Internelor in perioada ultimelor alegeri prezidentiale. Potrivit unor informatii aparute in presa, la o sedinta grupurilor parlamentare reunite ale PDL, Ioan Oltean ar fi spus ca, in conditiile in care social-democratul Dan Nica ar fi ramas ministru de Interne, democrat-liberalii nu ar fi castigat prezidentialele.
„Trebuie sa recunoastem ca daca nu am fi dat afara broscoiul din Guvern nu am fi castigat alegerile. Credeti ca daca ramanea Nica la Interne am fi castigat alegerile? Nu… cu Nica la Interne nu castigam prezidentialele”, ar fi spus Oltean.
Ulterior, el a condamnat aparitia in presa a acestor inregistrari si a explicat ca a vrut sa spuna ca PDL este singurul partid in care are incredere ca poate organiza un scrutin corect.
„Ii condamn pe cei care au facut aceste inregistrari, ma delimitez si apreciez ca este un gest totalmente lipsit de caracter, ca un om sanatos la minte nu ar putea face un asemenea gest. (…) Dar ma delimitez si ii condamn si pe cei care se folosesc de aceste inregistrari obtinute cu totul si cu totul fraudulos”, afirma Oltean, in cadrul unei conferinte de presa, la sfarsitul saptamanii trecute.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.