Invitație pentru turiști – pârtiile din Poiana Brașov în stare foarte bună

Invitație pentru turiști – pârtiile din Poiana Brașov în stare foarte bună

0 92

Schimbările ce au survenit în evoluția vremii, temperaturi negative si ninsoare au avut un impact pozitiv asupra pârtiilor din Poiana Brașov. Vineri dimineața, la ora 9:00, temperatura în masivul Postăvarul, era de minus 7 grade, cerul fiind senin, cu soare. Pentru ultima partea a zilei sunt posibile noi ninsori.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, declara:
„Având în vedere ninsorile din ultima perioadă (20 de cm în partea de sus a masivului și 10 cm în partea de jos), precum și temperaturile scăzute, care au permis pornirea sistemului de producere a zăpezii artificiale, pârtiile din masivul Postăvarul sunt într-o stare foarte bună și se schiază pe toate pârtiile, cu excepția «S»-ului mare.
Stratul de zăpadă are o grosime de 60-80 de cm”, a precizat .

Incepe sezonul de reduceri
Oficialii primăriei au confirmat, sunt în funcțiune următoarele instalații de transport pe cablu: telegondola, telecabinele Capra Neagră și Kanzel, cele două telescaune Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion și Snowpark Bradul.
De luni, 2 martie, începe și perioada de reduceri pe transportul pe cablu în timpul săptămânii. Astfel, la telecabina Capra Neagra si Telegondola, la fiecare trecere prin turnichet se consumă 5 puncte în loc de 6, la telecabina Kanzel 4 puncte, în loc de 5 puncte, la telescaunul Ruia 3 puncte, în loc de 4, iar la telescaunul Lupului se vor consuma 2 puncte în loc de 3.
Pentru a menține un strat de zăpadă consistent, în cursul zilei de astăzi și la noapte vor funcționa instalațiile de producere a zăpezii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.