Intrarea in muzeul Brukenthal este gratuita in acest weekend

Intrarea in muzeul Brukenthal este gratuita in acest weekend

0 122

Brukenthalul poate fi vizitat fara niciun ban in acest sfarsit de saptamana, daca esti elev, student sau militar.
Proiectul „Descoperind un muzeu”, care se afla deocamdata in faza experimentala, isi propune sa atraga in fiecare week-end cat mai multi elevi, studenti si angajati din Ministerul Apararii.
Intrarea in muzeu va fi libera, doar pe baza carnetului de elev, student sau militar, in urma unei programari pralabile. Cei care doresc sa cunoasca cele mai interesante expozitii ale muzeului o pot face individual sau in grupuri, iar daca vor solicita ghidaj, acestia il pot primi, de data aceasta contra cost.
Conducerea muzeului a organizat si un concurs pentru clasele a III-a si a IV-a. Copiii sunt invitati sa deseneze ce i-a impresionat in urma vizitei la muzeu. Primele desene au fost deja expuse pe peretii muzeului.
“Acesta este un prim pas inainte pentru ca la anul sa atingem un milion de vizitatori si sa fim primii pe tara”, a declarat directorul muzeului, Sabin Adrian Luca.
Mai mult, acesta a anuntat si ca in 25 octombrie, de Ziua Armatei, muzeul va fi deschis gratuit pentru toate persoanele din cadrul armatei si familiile acestora.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.