Interlopii vor da in mania leasing-ului

Interlopii vor da in mania leasing-ului

0 119

De cateva zile sunt mult mai mandru de sistemul fiscal romanesc. O intamplare petrecuta in capitala tarii draga m-a umplut de admiratie pentru mecanismul de colectare a darilor, taxelor, ratelor, etc-urilor. Citind stirea cu pricina, m-am convins ca, in ciuda tututor criticilor, in tara exista respect pentru plata datoriilor. Oamenii au constiinta obligatiilor fiscale si le trateaza cu respect. Si daca n-ar face-o, are societate parghii sa le aduca aminte ca sunt datori. Justitia impartiala s-a dovedit chiar atat de obiectiva incat a pus in libertate un interlop fioros doar ca sa-si plateasca omul ce datora. Sile Pietroi, bataus, camatar si temut sef de clan, pentru capturarea caruia a fost nevoie de cativa zdrahoni mascati, a fost eliberat pe motiv ca avea de platit leasingul la cele cateva masini pe care le detine!
Sa se hotarasca dracului si justitia asta ce vrea sa faca! Pe unii i-a bagat la zdup tocmai ca au ajuns prea datori. Pe altii, cum e Sile, ii lasa liberi ca sa-si plateasca darile. Daca nu i-a confuzat de tot pe interlopii mioritici, cu siguranta o sa creasca numarul de leasinguri in randul mafiilor locale.
Gangsterii nici n-o sa mai vina la tribunal cu avocatii dupa ei. O sa fie de ajuns un set de facturi neplatite ca sa-i reprezinte cu succes.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.