INTALNIRE DE GRADUL 0 – CARTEA CARE SPUNE ADEVARUL (3)

INTALNIRE DE GRADUL 0 – CARTEA CARE SPUNE ADEVARUL (3)

0 114
 
ADEVARUL GENEZA
In ziua urmatoare am fost la locul intalnirii din nou, pregatit, cu un caiet, un condei si cu
Biblia. Masina zburatoare a aparut la timp si m-am gasit din nou fata in fata cu micutul om, care m-a invitat sa intru in masina, si ne-am asezat in aceleasi scaune confortabile.
Nu vorbisem cu nimeni nimic despre asta, nici macar cu prietenii apropiati si a fost fericit sa afle ca am fost discret. Mi-a sugerat sa iau notite, apoi a inceput sa-mi vorbeasca.
“Cu foarte mult timp inainte, pe planeta noastra indepartata am atins un nivel de dezvoltare tehnico-stiintifica comparabil cu cel pe care il veti atinge si voi curand. Oamenii nostri de stiinta au inceput sa creeze forme de viata primitive, embrionare, adica celule vii in eprubete. Toti au fost entuziasmati de faptul acesta.
Oamenii de stiinta si-au perfectionat tehnicile si au inceput sa creeze mici animale bizare, dar guvernul, sub presiunea opiniei publice, a ordonat acestora sa opreasca experimentele, de frica faptului ca vor crea monstri, lucru dezastruos pentru societate. Intr-adevar, unul dintre aceste animale a scapat si a omorat cativa oameni.
Din moment ce in acelasi timp explorarile interplanetare si intergalactice au facut si ele
progrese, savantii s-au hotarat sa caute o planeta indepartata pe care sa existe conditiile necesare pentru a-si desfasura experimentele.
Au ales Pamantul pe care traiti voi. Acum as dori sa ma refer la Biblie, unde veti gasi urme despre adevarul trecutului dumneavoastra. Aceste urme au fost distorsionate desigur intr-un fel de catre translatorii succesivi, care nu puteau intelege asemenea tehnologii si nu puteau din cauza asta sa descrie tot ce ceea vedeau decat ca pe o forta supranaturala sau mistica.
Doar partile din Biblie pe care vi le voi interpreta sunt importante. Alte parti sunt pur si
simplu expresii poetice despre care nu o sa spun nimic. Sunt sigur ca veti aprecia faptul ca multumita legii care spune ca Biblia a trebuit sa fie intotdeauna recopiata fara a schimba nici cel mai mic detaliu, sensul de baza a ramas intact odata cu trecerea anilor, chiar daca textul a fost aprovizionat cu propozitii mistice si inutile.
Sa incepem deci cu primul capitol din Cartea Genezei:
 
“La inceput Elohim a creat cerurile si pamantul.” Geneza 1:1
“Elohim”, tradus fara justificare in unele Biblii prin cuvantul “Dumnezeu”, inseamna in
ebraica “cei care vin din cer” si cu atat mai mult, cuvantul reprezinta o forma de plural. Asta inseamna ca savantii din lumea noastra au cautat o planeta care sa fie propice continuarii proiectelelor lor. Au “creat”, sau in realitate au descoperit Pamantul, si au realizat ca acesta contine toate elementele necesare crearii vietii artificiale, chiar daca atmosfera nu era chiar la fel ca a noastra.
 
“Si duhul lui Elohim se purta pe deasupra apelor.” Geneza 1:2
Asta inseamna ca oamenii de stiinta au facut zboruri de recunoastere si ceea ce voi numiti sateliti artificiali au fost plasati in jurul Pamantului pentru a-i studia constitutia si atmosfera.
 
“Si au vazut Elohim ca este buna lumina.” Geneza 1:4
Pentru a crea viata pe Pamant era important sa se stie daca soarele trimitea raze daunatoare pe suprafata sa, problema care a fost cercetata in intregime.S-a dovedit ca soarele incalzea correct Terra, fara sa trimita raze daunatoare. In alte cuvinte,”lumina era buna”.
 
“Si a fost seara si a fost dimineata; ziua intai.” Geneza 1:5
Aceasta cercetare a durat ceva timp.”Ziua” mentionata aici corespunde perioadei in care soarele vostru rasare consecutiv sub acelasi semn in ziua echinoctiului de primavara, cu alte cuvinte, aproximativ 2.000 de ani pamanteni.
 
“Au despartit apele de sub ceruri de apele de deasupra cerului.” Geneza 1:7
Dupa ce au studiat razele cosmice de deasupra norilor, savantii au coborat sub nori, dar au ramas pe deasupra apelor. Asta inseamna ca erau printre nori,”apele de deasupra firmamentului” si ca oceanul acoperea intreaga planeta, “apele de sub ceruri”.
 
“Sa se adune apele cele de sub cer la un loc si sa se arate uscatul.” Geneza 1:9
Dupa ce au studiat suprafata oceanului, au verificat fundul marii si au ajuns la concluzia ca nu era foarte adanc si ca era la fel de nivelat peste tot. Asa ca dupa aceea, prin aplicarea unor explozii foarte puternice, care au actionat precum buldozerele, au inaltat materia de la fundul oceanului si au ingramadit-o intr-un singur loc pentru a forma un continent.
La inceput pe Terra a fost un singur continent si recent, savantii vostri au realizat ca toate continentele care s-au indepartat acum catva timp se potrivesc perfect pentru a forma o singura masa.
 
“Sa dea pamantul din sine verdeata, iarba si pomi, care sa dea rod cu samanta intr-insa dupa specia lor.” Geneza 1: 11
In acest laborator magnific si gigantic ei au creat celule vegetale din nimic altceva decat din chimicale, care dupa aceea s-au transformat in diferite tipuri de plante. Toate eforturile savantilor s-au concentrat pe reproducere. Micutele firicele de iarba pe care le-au creat trebuiau sa se reproduca singure.
Savantii s-au imprastiat pe toata suprafata acestui imens continent in mici echipe de cercetare.
Fiecare individ a creat varietati diferite de plante in acord cu propria lui inspiratie si cu clima. Sau intalnit la intervale regulate de timp pentru a-si compara cercetarile si creatiile. Oamenii de pe planeta lor originara au urmarit progresul lor de la distanta, cu pasiune si amuzament. Cei mai straluciti artisti au venit si s-au alaturat oamenilor de stiinta pentru a da unor plante roluri pur decorative si placute, fie prin infatisarea lor, fie prin parfum.
 
“Sa fie luminatori pe taria cerului, ca sa lumineze pe pamant, sa desparta ziua de noapte si sa fie semne care sa deosebeasca anotimpurile, zilele si anii.” Geneza 1:14
Prin intermediul observarii Soarelui si a stelelor, au putut masura durata zilelor, lunilor si
anilor pe Terra. Acest lucru i-a ajutat ca sa-si regleze propria viata pe noua planeta – atat de diferita de a lor, unde zilele si anii nu au aceeasi durata. Cercetarile astronomice le-au permis sa se localizeze cu precizie si sa inteleaga Pamantul mai bine.
 
“Sa misune apele de vietati, fiinte cu viata in ele pe Pamant, si pasari sa zboare pe intinsul tariei cerului.” Geneza 1:20.
Apoi au creat primele animale acvatice, de la planctoni la pesti mici, apoi pesti mari. Au mai creat de asemenea si coralii pentru a echilibra aceasta mica lume, asa incat micii pesti sa se poata hrani cu ei iar, la randul lor, pestii mai mari sa ii poata manca pe cei mici.
In acest fel a putut fi obtinut echilibrul, pentru ca speciile sa poata supravietui. Aceasta este ceea ce voi acum numiti “ecologie”, si a fost obtinuta cu succes. Savantii si artistii se intalneau des si organizau competitii pentru a determina care dintre echipe au creat cele mai frumoase si interesante animale.
Dupa pesti au creat pasarile. Acest lucru a fost facut sub presiune, trebuie spus, de catre artisti, care s-au straduit sa creeze cele mai nemaipomenite forme, in cele mai trasnite culori.
Unele dintre ele au avut mari probleme cu zborul, deoarece minunatele lor pene erau foarte greoaie. Concursul a mers chiar mai departe, punctandu-se nu numai caracteristicile fizice dar si comportamentul acestor animale, in particular minunatele lor dansuri ale ritualurilor nuptiale.
Alte grupuri de savanti au creat animale infricosatoare, veritabili monstri, ceea ce le-au dat dreptate celor care s-au opus planului de creatie de pe propria lor planeta. Acestia erau dragonii, sau ceea ce voi numiti dinozauri si brontozauri.
 
“Sa scoata pamantul fiinte vii, dupa felul lor: animale, taratoare si fiare salbatice, dupa felul lor.” Geneza 1:24
Dupa organismele marine si pesti, oamenii de stiinta au creat animalele de uscat pe o planeta pe care vegetatia devenise acum magnifica. Exista o multime de alimente pentru ierbivore.
Acestea au fost primele animale de uscat create. Apoi au fost create carnivorele pentru a echilibra populatia de ierbivore. Si aici, speciile au trebuit sa mentina echilibrul. Acei oameni de stiinta care au au facut toate acestea au venit de pe aceeasi planeta ca si mine. Eu sunt unul dintre acesti oameni care au creat viata de pe Terra.
Acela a fost momentul in care cei mai iscusiti dintre noi au vrut sa creeze o fiinta umana
artificiala exact ca si noi. Fiecare echipa s-a pus pe lucru, si foarte curand am fost capabili sa ne comparam creatiile. Dar pe planeta noastra de acasa oamenii au fost scandalizati atunci cand au auzit ca faceam „copii in eprubeta”, care ar fi putut sa le ameninte lumea lor. Ei se temeau ca aceste noi fiinte umane ar putea deveni un pericol in cazul in care capacitatile lor mentale sau puterile lor se dovedeau a fi superioare celor avute de creatori. Asa ca noi am cazut de acord sa lasam noi oameni sa traiasca intr-un mod foarte primitiv, fara a-i lasa sa cunoasca nimic stiintific, si am mistificat actiunile noastre. Este usor sa realizati cat de multe echipe de creatori au facut asta- fiecare rasa de pe Terra corespunde unei echipe de creatori.
 
“Sa facem omul dupa chipul si dupa asemanarea Noastra: ca sa stapaneasca pestii marii, pasarile cerului, animalele domestice, toate vietatile care se tarasc pe pamant, si tot pamantul.” Geneza 1:26.
“Dupa chipul Nostru!” Poti vedea ca asemanarea este izbitoare. In acel moment au inceput problemele pentru noi. Echipa localizata in tara pe care acum o numiti Israel, care in acele timpuri nu era departe de Grecia si de Turcia pe continentul originar, era compusa din creatori geniali care formau probabil cea mai talentata echipa dintre toate.
Animalele lor erau cele mai frumoase iar plantele aveau cele mai dulci parfumuri. Acesta era ceea ce voi numiti “paradisul pe Pamant”. Fiintele umane pe care le-au creat aici erau cele mai inteligente. Asa ca au trebuit sa se faca asigurari pentru ca aceste fiinte create sa nu isi depaseasca proprii creatori. Cei creati trebuiau din aceasta cauza tinuti departe de marile secrete stiintifice, in timp ce erau educati in scopul masurarii inteligentei lor.
 
“Din toti pomii din rai poti sa manaci, dar din pomul cunostintei binelui si raului sa nu mananci, caci in ziua in care vei manca din el, vei muri negresit!” Geneza 2:17.
Asta insemna ca voi – cei creati- puteati invata tot ce doriti, citi toate cartile pe care vi le
puneam aici la dispozitie, dar ca nu va puteati niciodata atinge de cartile stiintifice, pentru ca altfel urma sa muriti.
 
“I-a adus omului toate animalele pentru a vedea cum le va numi.” Geneza 2: 19.
Oamenii trebuiau sa posede o intelegere amanuntita a plantelor si a animalelor, modul lor de viata si felul in care pot obtine mancare de la ele. Creatorii i-au invatat numele si puterile a tot ce exista in jurul lor, din moment ce botanica si zoologia nu erau considerate periculoase pentru ei.
Imagineaza-ti bucuria acestei echipe de creatori, avand doi copii, un barbat si o femeie alergand de jur imprejur si invatand cu inversunare ceea ce le era predat.
 
“Sarpele…a zis catre femeie…din fructul copacului care este in mijlocul gradinii…nu veti muri, pentru ca Elohim stiu ca in ziua in care veti manca, vi se vor deschide ochii si veti fi precum zeii.” Geneza 3: 1-5
Unii oameni de stiinta din aceata echipa simteau o dragoste adanca pentru aceste fiinte
umane, “creaturile” lor, si vroiau sa le dea o educatie completa cu scopul de a-i transforma in oameni de stiinta, la fel ca si ei. Asa ca le-au spus acestori tineri, care devenisera aproape adulti, ca isi pot realiza studiile stiintifice si ca in acest fel vor deveni la fel de invatati ca si creatorii lor.
 
“Atunci li s-au deschis ochii la amandoi si au cunoscut ca erau goi.” Geneza 3: 7.
Noile fiinte umane au inteles atunci ca pot deveni si ele creatori la randul lor si au devenit
furioase pe “parintii” lor pentru ca le-au ascuns cartile stiintifice, considerandu-le in acest fel ca pe niste animale periculoase de laborator.
 
“Yahweh Elohim a spus catre sarpe: blestemat sa fii…pe pantecele tau sa te tarasti si tarana sa manaci in toate zilele tale.” Geneza 3: 14.
“Sarpele” era micul grup de creatori care au dorit sa le spuna adevarul lui Adam si Evei, si
ca rezultat au fost condamanti de guvernul de pe propria lor planeta sa traiasca in exil pe Terra, in timp ce toti ceilalti savanti au trebuit sa isi opreasca experimentele si sa paraseasca Pamantul.
 
“Si au facut Elohim pentru om si pentru sotia sa imbracaminte de piele si i-au imbracat.” Geneza 3: 21.
Creatorii le-au dat creatiilor lor elementele strict necesare pentru supravietuire, indeajuns
pentru a se descurca, fara a mai fi nevoia unui contact viitor cu ei. Biblia a pastrat o propozitie care se apropie de documentul original: “Acum ca omul a devenit unul dintre
Noi, multumita stiintei…Acum trebuie sa ne asiguram ca nu isi va pune mana si va lua din “pomul vietii”, ca sa mance si sa traiasca in veci.” Geneza 3: 22.
Viata umana este foarte scurta dar exista o cale stiintifica pentru a o prelungi. Oamenii de
stiinta care studiaza toata viata nu pot sa inceapa sa inmagazineze cunostinte suficiente pentru a putea sa faca descoperiri interesante decat doar atunci cand imbatranesc, motiv pentru care si progresul uman este asa de incet. Daca oamenii ar putea trai de 10 ori mai mult, cunostintele stiintifice ar face o saritura gigantica inainte.
Daca atunci cand le-au creat, aceste fiinte ar fi trait mai mult, atunci ar fi devenit repede
egalii nostri pentru ca facultatile lor mintale le sunt cu putin superioare celor alor noastre. Ei nu erau constienti de propriul lor potential. Acest lucru se aplica in special oamenilor din Israel care, asa cum am mentionat anterior, fusesera alesi intr-un concurs drept cel mai reusit tip de umanoizi de pe Pamant, datorita inteligentei si geniului lor. Aceasta explica de ce ei s-au considerat intotdeauna drept “poporul ales”. Intr-adevar, ei au fost oamenii alesi de catre echipele de savant care se strangeau impreuna pentru a-si judeca creatiile. Poti vedea si tu numarul geniilor care s-au nascut din aceasta rasa.
 
“Si izgonind pe om, l-a asezat in estul Gradinii din Eden, si a pus heruvimi cu sabie de foc valvaietoare, sa pazeasca drumul catre pomul vietii.” Geneza 3: 24.
Soldati cu arme cu dezintegrare atomica au fost plasati la intrarea rezidentei creatorilor
pentru a impiedica fiintele umane sa mai fure mai multe cunostinte stiintifice.”
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.