Inregistrarea planului de atac al Comisiei Udrea

Inregistrarea planului de atac al Comisiei Udrea

0 177

O inregistrare secreta dezvaluie planul de atac al comisiei parlamentare de ancheta impotriva Elenei Udrea.
Inregistrarea dezvaluie planul de atac al comisiei impotriva Elenei Udrea si franturi din dialogul purtat de liberalul Ludovic Orban, social-democrata Aura Vasile si liberala Adriana Saftoiu.
Din dialog reiese ca demersul de investigatie va fi directionat pe trei actiuni de promovare organizate de Ministerul Turismului, „The Land of Choice”, „Turist in Romania” si „Lumina la malul marii”.
Primul si ultimul sunt cele care urmeaza sa fie principalele capete de acuzare, „intrucat aici exista cele mai multe probe”, scrie Gardianul..

La audierile viitoare urmeaza sa fie citati specialistul IT din Ministerul Turismului, un secretar de stat si secretarul general al acestei institutii.

Este ciudata inregistrarea secreta, care poate fi numita actiune de spionaj. Oricum, nu este nu stiu ce placinta, pentru ca aceste doua programe de promovare erau normal sa fie luate la puricat, caci ministresa Udrea a bagat destui bani aiurea in ele, si nu cred ca va avea cum justifica sumele cheltuite in totalitate. Fara sa mai punem la socoteala toate plimbarile aiurea prin tara, fara finalizari concrete.
Si se pare ca nici nu va fi nevoie de mania liberala impotriva pedelistilor, caci marul Elenei, cum am mai scris, pare putred si viermanos. Se pare, cu tot tupeul Elenei Udrea, bazat pe proptea basesciana, ca in toamna vom avea schimbare de ministru si la Turism.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.