Infrangere pentru FC Brasov in al treilea meci de pregatire din Antalya

Infrangere pentru FC Brasov in al treilea meci de pregatire din Antalya

0 93

FC Brasov grupare pregatita de tehnicianul Adrian Szabo, care efectueaza in aceste zile un cantonament de pregatire in Antalya, a pierdut al treilea meci amical. Dupa doua rezultate de egalitate din pacate nu a venit o victorie asa cum se asteptau fanii echipei ci o infrangere. "Stegarii" au pierdut in fata echipei sirbesti FK Donji Srem, care a trecut de formatia noastra la limita, 1-0, datorita golului marcat de Zet in minutul 35. Trebuie mentionat faptul ca meciul s-a desfasurat pe o vreme imposibila cu rafale de ploaie torentiala si un vant extrem de puternic care si-au facut simtita prezenta pe intreaga desfasurare a partidei. Tinand cont de acest fapt, este impropriu spus ca meciul a fost unul de fotbal, totul reducandu-se la o lupta surda pentru balon in care diferenta a facut-o modul in care batea vantul, neputand fi vorba de constructie sau joc tactic in asemenea conditii.

Chiar si asa in primele minute "stegarii" puteau deschide scorul cand Paul Batin a scapat singur cu portarul advers, dar acesta s-a opus sutului trimis de atacantul nostru. In afara golului marcat dupa un sut din marginea careului mare de catre sirbi, din prima repriza ar mai fi de remarcat trasorul inselator al lui Cristi Munteanu de la… 75 de metri, care, insa, nu a reusit sa-l surprinda pe goalkeeper-ul celor de la Donji Srem. In rest, multa lupta, multa ploaie si putin fotbal. Cam asta ar fi istoria acestui meci care a reprezentat mai degraba un antrenament fizic pentru jucatorii nostri. Antrenorul Adrian Szabo a folosit urmatoarele formule de echipa:

FC Brasov (repriza I): Mutu – Vagner, Oltean, Cr. Munteanu, Dumbrava – Viveiros, Mateiu, Dias, I. Popa – Batin (min.30, Danquah), Paun.

FC Brasov (repriza a II-a): Marinescu – Velayos, Barbu, Oltean, Cr. Ionescu – Enceanu, Madeira, Moraru, Tatar – Danquah (min. 60, Ayhan), Buga.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.