Informaţii INCENDIARE despre artizanul din umbră al CRIZEI REFUGIAŢILOR care a lovit...

Informaţii INCENDIARE despre artizanul din umbră al CRIZEI REFUGIAŢILOR care a lovit Europa

1 131

Zero Hedge: cum şi de ce a creat George SOROS criza refugiaţilor care ZGUDUIE bătrânul continent

Un punct important de pe agenda miliardarului american George Soros pare a fi distrugerea graniţelor naţionale. Afirmaţia este inclusă într-un amplu material publicat pe blogul Zero Hedge despre strămoşii, viaţa, afacerile, preocupările, viziunile afaceristului evreu, originar din Ungaria, supravieţuitor al Holocaustului şi stabilit în Statele Unite. Că acestea sunt intenţiile şi aspiraţiile lui Soros o indică recenta criză a refugiaţilor care a zguduit bătrânul continent, arată Zero Hedge care citează o investigație semnată de garretgalland.com.

Multă lume crede că această situaţie a fost determinată de războiul civil care răvăşeşte Siria. Dar v-aţi întrebat vreodată cum de oamenii aceştia, refugiaţii, au ştiut, brusc, că Europa îţi va deschide porţile şi îi va pofti înăuntru?
Criza refugiaţilor nu este un fenomen care s-a produs în mod natural. Mai mult, debutul său a coincis cu donaţiile băneşti oferite de Fundaţia pentru o Societate Deschisă a lui Soros (Open Society Foundation – OSF) Institutului de politici pentru migraţie şi Platformei pentru cooperare internaţională în privinţa migranţilor fără documente.
Ambele organizaţii susţin aducerea musulmanilor din lumea a 3-a în Europa, mai scrie garretgalland.com.

În 2015, un reportert al Sky News găsea în insula grecească Lesbos „Ghidul de buzunar al migrantului” (Migrant Handbooks). Mai târziu a ieşit la iveală că respectivele cărticele le fuseseră înmânate migranţilor, înainte de a se aventura în traversarea Mediteranei, de către un grup numit “Bine aţi venit în Uniunea Europeană” (“Welcome to the EU”), grup care, potrivit Zero Hedge, este finanţat – aţi ghicit – chiar de către Fundaţia pentru o Societate Deschisă (OSF).

Aşadar, Soros nu doar este omul care dirijează din umbră organizaţiile care susţin venirea migranţilor musulmani din lumea a treia în Europa, miliardarul de 85 de ani este însuşi arhitectul “Planului Merkel”.

„Planul Merkel” a fost creat de think-thank-ul „European Stability Initiative” al cărui preşedinte Gerlad Knaus este un apropiat colaborator al Fundaţiilor pentru o Societate Deschisă.

D. Romniceanu

COMENTARII

 1. Ca sa supravietuiasca Holocaustului,presupune ca ar fi avut de suferit!
  Spre norocul familiei sale,au emigrat la timp din Ungaria!
  Nu are rost sa fie privit ca o victima!!N-a fost!
  Adevaratele victime,n-au beneficiat de sprijin si donatii ,firesti pentru un miliardar!
  Dar n-a facut nimic pentru ajutorarea reala a victimelor numeroase
  acelei nenorociri istorice:Holocaustul!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.