Incredibil, dar adevărat : Sepsi Sf. Gheorghe a preluat șefia Ligii I...

Incredibil, dar adevărat : Sepsi Sf. Gheorghe a preluat șefia Ligii I de fotbal!

0 77

Sepsi învinge Poli Iaşi, scor 3-0, în etapa a patra a Ligii I de fotbal, după o prestaţie solidă, corelată cu un joc extrem de modest al oaspeţilor. Sepsi a dominat cu autoritate mare parte din meci, a avut numeroase ocazii de a marca, jucătorii au căutat în permanență poarta adversă, chiar dacă unele șuturi au trimis mingea peste sau pe lângă buturi. Lansările în adâncime au fost devastatoare, două din cele trei goluri fiind înscrise cu astfel de acțiuni, în care jucătorul aflat în față, a plecat decisiv spre poartă, de la limita poziției ,,afară din joc”. Elevii lui Flavius Stoican au ajuns la 7 goluri încasate în ultimele două partide. Sepsi a urcat temporar pe primul loc (!), la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, care primeşte vizita FCSB-ului, duminică, de la ora 21:00. Ambele echipe au câte 7 puncte.
Sepsi – Poli Iaşi 3-0, au înscris O. Viera (min. 29), Velev (min. 56), Hamed (min.78)
Sepsi: Niczuly – G. Moura, O. Viera, Jovanovic, D. Sato – Velev, Vaşvari – Mensah (Hamed, min.53), Fulop (Simonovski, min.70), S. Drăghici – Tandia
Poli Iaşi: A. Cobrea – Gallego, Frăsinescu, Cioinac, Panţîru (P. Petre, min.51) – Mihăescu – Kizito, Flores, Mimoun, A. Sin – A. Cristea (Zaharia, min.76)
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.