Inconstienta lui Boc

Inconstienta lui Boc

0 189

De parca nu ar fi fost destula cheltuiala madamei Ridzi, de parca plimbarile si concertele si celelalte aiureli ale Elenei Udrea nu ar fi papat destui bani, acuma da semne de ticneala si premierul Boc, sculandu-se intr-o dimineata batut de iele si vantoase.
De parca nu ar fi deajuns ca tara arde, Guvernul Boc vrea mai nou sa controleze ploile, in acest sens infiintand o institutie care se va ocupa de schimbarea vremii
Astfel, Romania s-a pomenit cu o institutie care se va ocupa de schimbarea vremii.
Potrivit jurnalistilor de la Evenimentul Zilei, institutia care se va juca de-a Dumnezeu si sfantul Ilie drept echipaj al carului de foc si al meteorologiei este si se numeste Administratia Sistemului Naþional Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor.
Asa ca privitil pe noul Cantemir al natiei! Acela avea ce avea cu Imperiul Otoman si cresterea si descresterea sa, dar piticania cu ochelari il intrece. El vrea cresterea si descresterea nivelului pluvial, facand doar asa, poc!, din degete, ca de aia este pedelist si Zeus din Cotroceni il miluieste cu atentia.
Institutia, infiintata de Guvern si subordonata Ministerului Agriculturii, se va juca, sub supravegherea directa a premierului-mascarici, de-a Dumnezeu: potrivit Hotararii de Guvern 601/2009, publicata in Monitorul Oficial pe 5 iunie. Administratia va aduce in acest fel ploaia sau va alunga norii, va combate grindina, culegand-o de pe cer bob cu bob si va imprastia ceata densa – e drept, doar cand va fi cazul, ca in rest este buna la multe acoperiri – si chiciura si va tornadele vor fi zapacite printr-o miscare de bagheta magica. Ce nu face Boc cand da cu coasa!
Iata si scopul teoretic: diminuarea pagubelor produse de intemperii, satisfacerea nevoilor de apa, imbunatatirea vremii pentru manifestari festive si sportive.
In plus, Boc se poate lauda ca bravul sau guvern si mai ales inegalabilii sai tovarasi de partid au mai rezolvat din problemele cercetarilor in Romania si a dat unor oameni o pita, in aceasta perioada de restriste. In plus, isi mai si plaseaza oamenii asa-zisi disponibilizati.
Nu cumva a mancat Boc prea mult ovaz? Oricum, e clar ca nu va iesi nimic practic din tarasenie!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.