Incompatibilul Klaus Johannis!

Incompatibilul Klaus Johannis!

0 80

Dupa mai multe cautari ordinul de a gasi „ceva” cespre Johanis pare ca da roade. Imediat caldarea cu zoaiele pregatite din timp a si fost aruncata catre Sibiu. Primarul Sibiului, Klaus Johannis, sustine ca nu s-a aflat niciodata in incompatibilitate, asa cum a fost afirmat de adversarii numirii sale ca premier.
El a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca nu s-a aflat niciodata in stare de incompatibilitate, afirmand ca, din motive birocratice, demisia sa din functia de administrator la Parcuri Industriale Sibiu-Sura Mica a fost inregistrata in 2004, in loc de 2003.
„Eu nu m-am aflat niciodata in incompatibilitate. Eu am demisionat in termen din functia detinuta in Consiliul de Administraþie la Parcuri Industriale (societatea Parcuri Industriale Sibiu – Sura Mica, la care Johannis a fost administrator, n.a.), insa, din motive birocratice, acest lucru a fost comunicat la registrul comertului mai tarziu. Insa, demisia, dupa cum stie toata lumea, este valabila din momentul in care s-a pronuntat. Faptul ca s-a inregistrat mai tarziu se datoreaza unei oarecare lejeritati in intocmirea actelor la Parcuri Industriale”, a declarat Johannis.

„Referitor la Evenimentul Zilei (cotidianul care a prezentat “marea dezvaluire”,n.a.), le-am trimis niste date in acest sens, dar ei au preferat sa nu le foloseasca. Din motive birocratice, demisia mea a fost inregistrata mai tarziu, dar dupa cum se stie demisia intra in vigoare la data la care e semnata”, a sustinut primarul Sibiului.
Si uite cum incepe sa miroasa a facatura! Atunci unde mai este deontologia profesionala? Te-ai facut de rahat, de bagi sub dus, tragi apa si dai dezmintire. La evenimentul acesta al zilei o fi aparut vreun mogul probasescian?
Sa ne amintim, Klaus Johannis nu poate fi desemnat premier pentru ca legea ii interzice, au scris jurnalistii de la Evenimentul Zilei. Motivul ar fi acela ca, in urma cu sase ani, primarul Sibiului ar fi incalcat legea incompatibilitatii.
Potrivit EVZ, documentele obtinute de jurnalisti dovedesc faptul ca, desi Klaus Joahannis sustine ca a parasit administratia firmei sibiene in mai 2003, conform actelor oficiale de la Registrul Comertului, acest pas ar fi fost facut abia un an mai tarziu, in mai 2004. Astfel, timp de un an, Johannis a fost in paralel si administrator de firma, si primar.
Inclin inspre Klaus Johannis si nu inspre niste jurnalisti damboviteni, care si-ar numi si mamele drept curve, daca ies argintii. Asa ca Baselul si gasca ar trebui sa fie mai atenti la ce rahaturi baga in gura, pentru ca aceasta pute rau la urmatoarea lingura.
Incompatibilitatea lui Klaus Johannis nu este administrativa ci fata de Locatarul vremelnic de la Cotroceni!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.