Incompatibilitate la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi...

Incompatibilitate la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii!

0 166

Din februarie 2020 la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii în funcţia de director general adjunct este domnul Cristian Cosmin. Până aici nimic nu ar fi foarte relevand dacă nu ar apărea o contradicţie.
În declaraţia domniei sale de avere din data de 04.03.2020 nu apare nimic la rubrica privind dacă este ,,asociat sau acţionar la societăţi comerciale, investiţii de credit, gupuri de interes economic pprecum şi fundaţii sau organizyaţii neguvernamentale” sau ,,calitatea de membru în organelle de conducere, administraţie şi control al societăţilor comerciale , ale regiilor autonome, ale companiilor naţionale, ale instituţiilor de credit, ale grupurilor de interes economic, ale societăţilor sau fandaţiilor ale altor organizaţii neguvernamentale” răspunsul domnului anterior menţionat este nu.

Singura calitate pe care domnia sa şi-o asumă este de ,,vicepreşedinte al PNL, organizaţia sector 5 Bucureşti”. Vedeţi file:///C:/Users/libiu/Desktop/Esga9_CRISTIAN%20COSMINDI%20(1).pdf
Foarte bine, dar…
Din informaţiile noastre domnul  Cristian Cosmin apare ca acţionar al firmei SC Andruseb Michelin SRL, CUI: 37943878, J. 13-2487-2017, CAEN 6492 cu obiect de activitate ,,alte activităţi de creditare”  din Medgidia, judeţul Constanţa, iar din anul 2015 deţine şi funcţia de administrator al FLG Craiova.
Păi când are dreptate domnul Cristian Cosmin, când spune că nu se află în nici o firmă sau când apare la Registrul Comerţului că se află? Nu este incopatibilitate? Întrebăm. Aşteptăm un răspuns official de la instituţia pe care o reprezintă.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.