Incepe Targul de carte „Gaudeamus”

Incepe Targul de carte „Gaudeamus”

0 100

Targul International GAUDEAMUS – Carte de invatatura, organizat de Radio Romania, are loc in acest an in perioada 21 – 25 noiembrie. Cea de a XIV-a editie a manifestarii va fi gazduita de o locatie deja traditionala: Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti.?


Accesul la targ se va face pe baza biletelor de intrare, in valoare de 3 lei, care vor constitui totodata si bilete pentru Tombola Gaudeamus. Elevii, studentii, pensionarii, membrii uniunilor scriitorilor si cadrele didactice vor avea acces gratuit, pe baza documentelor specifice (carnet de elev/student, talon de pensie, legitimatie de membru/serviciu). Vizitatorii care fac parte din aceste categorii si care doresc sa participe la Tombola Gaudeamus trebuie sa achizitioneze bilete de intrare.


Veniturile rezultate din vanzarea biletelor de intrare vor fi utilizate pentru finantarea unor debuturi literare si pentru traducerea lucrarilor unor scriitori romani in limbi de circulatie internationala. Obiectivul pe termen mediu si lung al acestui proiect inaugurat la editia precedenta a Targului GAUDEAMUS este obtinerea unui premiu Nobel pentru literatura romana.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.