Bazinul Olimpic Braşov reintră în circuitul meciurilor oficiale de polo, odată cu debutul sezonului 2015-2016 a Superligii Naţionale. Echipa adoptată de Braşov, Sportul Studenţesc Corona se va confrunta la sfârşitul acestei săptămâni, la Braşov, cu echipa a doua a oraşului Oradea, Crişul. Înaintea ,,dublei” au oferit declaraţii oficiali ai echipei Sportul Studenţesc Corona

Aurelian Georgescu, antrenor principal Sportul Studenţesc Corona: ,,Suntem în faţa unui sezon în care avem gânduri mari, pentru că vrem să terminăm sezonul pe locul doi şi să câştigăm finala Cupei României. Nu va fi uşor, dar cu siguranţă pentru aceste două lucruri ne vom bate în actuala ediţie de campionat, care debutează în acest week-end. Fără doar şi poate, principala favorită la titlu rămâne echipa din CSM Digi Oradea, dar cred că şi Steaua va fi un candidat important în acest an. În acest moment, noi suntem la 50 la sută din potenţial dar cu siguranţă vom creşte de la meci la meci. Important este să fim la capacitate maximă la finalul sezonului, atunci când vom juca meciurile care contează. Până atunci trebuie să lucrăm foarte mult la omogenitatea în apă, pentru că avem jucători noi care au nevoie de mai multe meciuri ca să se simtă foarte bine cu ceilalţi în bazin. Avem însă încredere că acest lucru se va rezolva cu fiecare meci pe care îl vom juca”.

Oana Dinulescu, managerul sportiv al echipei de polo Sportul Studenţesc Corona: ,,Avem în faţă un sezon greu, în care ne-am propus măcar locul doi. Ştim că nu va fi uşor, dar ne vom lupta meci de meci pentru îndeplinirea acestui obiectiv. CSM Digi Oradea s-a întărit foarte mult faţă de sezonul trecut şi va rămâne principala candidată la titlu, astfel că disputa pentru locul doi se va da între noi şi Steaua, care a făcut patru achiziţii din străinătate, pe care nu le-am văzut ca să ne putem da seama pe unde sunt din punct de vedere valoric. În ceea ce ne priveşte, este bine că începem cu nişte echipe mai uşoare, pentru că avem timp pentru omogenizarea lotului”.

Roxana Cojocea, preşedinte secţie polo Corona Braşov : ,,Le urez multă baftă băieţilor în noul sezon, în care pornim optimişti că ne vom putea îndeplini obiectivul propus. Sperăm ca şi în acest sezon braşovenii să vină la bazin pentru a fi alături de noi, mai ales că intrarea este liberă. Polo-ul este un sport frumos şi spectaculos şi merită un public pe măsură”.

Cele două meciuri Sportul Studenţesc Corona – Crişul Oradea se vor disputa sâmbătă, de la ora 15.00 şi respectiv, duminică, de la ora 14.30

 

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.