Începe Masterround-ul Erste Liga, la hochei : Corona Brașov debutează în deplasare,...

Începe Masterround-ul Erste Liga, la hochei : Corona Brașov debutează în deplasare, cu SC Miercurea Ciuc (marți, 21 ianuarie)

0 119

Marți, 21 ianuarie, Corona Brașov debutează în faza a doua a actualului sezon al Erste Liga la hochei. Echipa Brașovului va juca în deplasare, cu SC Miercurea Ciuc (ora 18,30). Corona pleacă la drum în această fază a competiției cu 2 puncte, ca ocupantă a locului 3 în Erste Liga, la finalul primei faze. Tot marți, în cadrul Masterround-ului se dispută și meciul Dunaujvarosi – DEAC Debrecen.

Prima apariție a echipei brașovene în fața propriului public este joi, 23 ianuarie, când trupa pregătită de Julius Penzeș se va confrunta cu Ferencvaros, una din favoritele competiției.

În tot acest iureș, oficialii echipei brașovene se străduiesc să obțină dreptul de joc al lui Valchar la Corona, hocheistul, fost la Miercurea Ciuc, aflându-se în anturajul Coronei de câteva luni, dar fiind plimbat de la o instanță civilă la alta, în căutarea rezolvării situației și, până la urmă, a respectării dreptului la muncă a unui cetățean european.

D.D.

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.