Incepe Kronstadt Jazz Festival

Incepe Kronstadt Jazz Festival

0 122

Pe 5 septembrie va incepe cea de-a doua editie a Kronstadt Jazz Festival. Festivalul va dura pana pe 7 septembrie si va reuni 43 de artisti din 11 tari. Imeditul acestei editii este organizarea unui „rally” cu scena mobila ce va fi amplasata in diverse locatii in aer liber.
Locul de desfasurare al evenimentului este Centrul Cultural Reduta, dar si diverse locatii din oras, pentru ca spectacolele de jazz sa devina accesibile si unui alt gen de public, decat cel avizat.
Jenny Braescu, organizatoarea evenimentului a declarat: „Manifestarile vor aduce pe scene 43 de artisti proveniti din 11 tari, majoritatea europene, reuniti in zece formatii. Ca element de noutate absoluta, la Brasov, festivalul va fi intregit de o manifestare inedita, Kronstadt Jazz Rally. Acesta va aduce muzica jazz si blues mai aproape de public, deoarece se va desfasura in alte trei locatii din oras”.
Pe cei interesati ii anuntam ca prima zi a festivalului va fi rezervata trupelor DN1 Jazz Band (Romsnia/Ungaria), Bega Blues Band (Romania), Zbigniew Wegehaupt Quartet (Polonia) si Jiri Stivin and Ali Haurand Duo (Germania), care vor concerta la Centrul Cultural Reduta, de la ora 19.00.
Pe 6 septembrie, spectacolele vor fi sustinute de Tomas R Einarsson & The Reykyavik Rumberos (Islanda), Dreshsler (Austria) si Jens Winther Quartet (Danemarca/Germania).
Ultima zi a festivalului se va desfasura tot pe scena de la Reduta si ii va avea in prim-plan pe Zsolt Bende Quartet (Ungaria, SUA, Austria), Paul Weiner Trio (Germania) si Al Jawala (Germania/Franta).
Concertele din aer liber vor fi organizate pe Strada Republicii si pe doua terase din Brasov. Aici vor concerta trupele Trenul de Noapte (Romania), Berti Barbera & Nicu Patoi (Romania), Drechsler (Austria), Zsolt Bende Quartet, Jens Winther Quartet si Tomas Einarsson & The Reykyavik Rumberos.
La concertele in aer liber accesul va fi gratuit, pretul pretul biletelor la sala mare de la Reduta fiind de 20 de lei pentru fiecare zi sau 50 de lei pentru un abonament pentru toate cele trei zile.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.