Începe hocheiul : Lămuriri referitoare la accesul spectatorilor la meciurile din acest...

Începe hocheiul : Lămuriri referitoare la accesul spectatorilor la meciurile din acest sezon

0 30

Echipa de hochei Corona Wolves Brașov debutează în noul sezon internațional al hocheiului, vineri 17 septembrie, de la ora 18.30, pe gheața proprie, contra  echipei maghiare Ujpest. Conducerea brasovenilor a venit cu lămuriri privind accesul spectatorilor la meciuri în acest an competițional :

1. copii pana la varsta de 7 ani inclusiv, au permis accesul fara bilet, nebeneficiind de loc pe scaun; cei peste 7 ani vor avea nevoie de bilet si vor avea și loc pe scaun.

2. biletele, în acest sezon, se vor vinde fara loc, doar abonamentele beneficiază de loc personalizat inscripționat

3. momentan, biletele nu se vor putea achizitiona online ci doar fizic de la casieria Patinoarului Olimpic, programul de deschidere al casieriei fiind cu 2 ore înainte de meci (16.00 – 16.30, până la încheierea reprizei a doua a meciului sau epuizarea biletelor disponibile puse în vânzare)

4. va rugăm să aveți un act de identitate pentru facilitarea etapei de verificare a vaccinului/testului PCR/ test rapid/ test antigen sau dovada trecerii prin boala în momentul accesului in patinoar

5. accesul în patinoar va fi permis cu 1.5 ore înainte de începerea meciului, pentru a evita aglomerarea punctelor de acces

Primul abonat pe liste, primul abonament in lucru!

Pe de altă parte, până miercuri, 15 septembrie, continuă campania de vânzare a abonamentelor, urmând ca de joi, 16 septembrie, să înceapă distribuirea lor posesorilor, în baza chitanței, la casieria Patinoarului Olimpic, program 9-17.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.