Începe deratizarea pe domeniul public și privat al Brașovului

Începe deratizarea pe domeniul public și privat al Brașovului

0 91

Începând de vineri, 3.04.2020, se vor efectua servicii de deratizare pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Brașov. Substanțele utilizate sunt: Rattidon Pasta, Protect Plus Pasta, Deration Pellet, având bromadiolone, substanța activă și Agrorat Wax Blocks, având brodifacoum, substanța activă.

Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide, avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătății și face parte din grupa Xn  de toxicitate.

,,Facem apel către toate cabinetele veterinare de pe raza Municipiului Brașov, ca, în situația în care apar ingerări accidentale de raticide, în rândul animalelor, să utilizeze ca antidot vitamina K. Pentru ca activitățile de deratizare să fie eficiente, acestea trebuie efectate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza Municipiului Brașov. In acest sens, facem apel către cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice, să efectueze activitatea de deratizare pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității. In cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată. Această acțiune este derulată de către S.C. CORAL IMPEX  S.R.L., în baza contractului de concesiune nr. 87 din 18.05.2015”, precizează Primăria Brașov.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.