Incep sanctiunile in PD-L ?

Incep sanctiunile in PD-L ?

0 92

Intentia conducerii PD-L de a decapita liderii filialelor care au obtinut rezultate slabe la europarlamentare s-a amanat pana la sfarsitul saptamanii. In sedinta Biroului Politic de marti, liderii PD-L s-au declarat multumiti de rezultatele obtinute si au declarat victoria PD-L-EBA. Surse din PD-L au declarat pentru Hotnews.ro ca filialele care au obtinut un scor slab pentru PD-L dar un procent bun pentru Elena Basescu vor fi iertate. In schimb, ca sa dea totusi un exemplu conducerea PD-L intentioneaza sa pedepseasca cinci organizatii.
Este vorba de presedintii de filialele Cristian Boureanu de la Arges, Lucian Militaru de la Telorman, Eugen Badalan de la Braila, Corneliu Mihalache de la Vaslui si Mircea Toader de la Galati.
Conducerera PD-L a dat ordin ca pana la sfarsitul saptamanii, toate organizatiile si toti parlamentarii sa-si formeze un raport de activitate pentru a fi analizat in sedinta Comitetului Executiv. Chiar daca oficial PD-L a pierdut alegerile, democrat liberalii nu considera ca se afla pe locul doi. In spatele usilor inchise de la Biroul Politic nu s-au aratat cu degetul filialele cu rezultate slabe, ci s-a proclamat victoria.
Conform unor surse interne democrat liberalilii nu vor sanctiona organizatiile cu rezultate slabe pentru partid care, in schimb, au obtinut multe voturi pentru candidatul independent Elena Basescu. De exemplu judetul Huneodoara va scapa de sanctiuni chiar daca a obtinut 21,73% de procente pentru PDL.
Presedintele PD-L Hunedoara, Tiberiu Iacob Ridzi a scos, in schimb un scor foarte bun pentru Elena Basescu si anume 7,62%.

Din cate se spune doar cinci filiale ar putea fi decapitate de catre conducerea PD-L, si anume cele care au obtinut cele mai slabe rezultate sub 25% la alegerile europarlamentare. Este vorba de Galaþi (Mircea Toader, seful Grupului PD-L din Camera Deputatilor) Vaslui(Corneliu Mihalache), Teleorman(Lucian Militaru). Brãila (Eugen Badalan) si Arges(Cristian Boureanu).

Sursa: Hotnews.ro

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.