Incapatanarea portocalie a Croitorului

Incapatanarea portocalie a Croitorului

0 57

Lideri ai PD-L spun ca Lucian Croitoru se va prezenta in plen cu ministrii pe care i-a propus deja, adica un fel de incapatanare de catar.
Astfel, presedintele organizatiei de femei a PD-L, Sulfina Barbu, a declarat ca, potrivit informatiilor sale, premierul desemnat Lucian Croitoru nu va schimba candidaii la functiile de ministru, chiar cei care au primit aviz negativ de la comisiile parlamentare, urmand sa se prezinte in plen cu persoanele propuse deja.
„Din cate stiu, premierul desemnat Lucian Croitoru se va prezenta cu ministrii pe care i-a propus deja si care au lucrat la programul de guvernare. Nu cred ca va face o schimbare printre candidatii avizati negativ de comisii”, a precizat Sulfina Barbu.
Bineinteles ca ministrii respinsi de comisii s-au rupt lucrand la programul de guvernare, duduind constiinta in ei, nu?

Deputatul PD-L a adagat ca avizul comisiilor nu a fost unul bazat pe prestatia ministrilor propusi, ci un vot dictat de conducerea partidelor aflate in opozitie, aratand ca pozitia parlamentarilor ar putea fi diferita la votul de investitura a Cabinetului Croitoru, programata miercuri.

Mai multi lideri PD-L au declarat, in ultimele zile, ca Lucian Croitoru se va prezenta la vot in Parlament pentru investire, in replica la solicitarea PNL si PSD de a inlocui cei 14 ministri care nu au primit aviz din partea Comisiilor parlamentare de specialitate inainte de a merge la votul plenului. Printre acestia s-au aflat Radu Berceanu, Ioan Oltean si Adriean Videanu.

Prin aceasta incapatanare, PD-L demonstreaza din nou ca este in slujba tarii, cu conditia ca tara sa se supuna vointei portocalii, ceea ce contravine oricaqrei urme de democratie, inexistente pentru pedelisti si tartorul lor, Basescu.

In schimb, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu, a anuntat ca ii va solicita lui Traian Basescu sa faca noi consultari pentru desemnarea altui Guvern decat cel al lui Lucian Croitoru.
In opinia lui Antonescu, guvernul propus de Croitoru va cadea in Parlament, iar pensiile si salariile nu vor mai fi platite.
Personal, nu cred in chestia cu nepata pensiilor si salariilor. Nu numai pentru ca este moment electoral, ci pentru ca Romania nu este chiar ultima tara saraca de pe glob, in cel mai rau caz luandu-se bani de la niste investitii in mare parte gandite cu picioarele, deci nu ar fi mare paguba. Dar asa a ajuns sloganul acesta, ca o sperietoare pentru cei care, din pacate, au lacune mari in cultura politica.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.