Incapatanarea lui Gingaras

Incapatanarea lui Gingaras

0 60

Fostul ministru al sportului, Georgiu Gingaras, activ in functie pana in iarna lui 2004, refuza si astazi sa paraseasca locuinta de serviciu, cu toate ca trebuia sa faca acest lucru cel mai tarziu in februarie 2005.
Gingaras, om de afaceri din Pitesti, a primit, la numirea sa in cabinetul Nastase, o locuinta de serviciu in Bucuresti, aceasta constand dintr-un apartament de trei camere pe bulevardul Unirii, adica in buricul targului.
Dupa caderea guvernului Nastase, Gingaras trebuia sa elibereze aceasta locuinta de serviciu in termen de 60 de zile, conform legii. .
Dar fostul ministru a eliberat locuinta doar de persoana sa, el intorcandu-se la afacerile din Pitesti si lasand-o in apartamentul bucurestean pe fiica sa, Georgiana Gingaras, studenta in Capitala.
Fata lu’ taticu cel aprig si-a luat in apartament o colega de facultate, ambele platind RAAPPS-ului modica suma de 150 lei/luna, in timp ce in zona chiria pentru un asemenea spatiu variind intre 600 si 800 lei/luna.
Iar taticul a declarat, cu tupeu, ca el “nu elibereaza ringul” pana nu-si termina fata meciul cu facultatea.
Auzind tarasenia mi-am amintit de o serie de cazuri in care oameni sarmani au fost zvarliti, cu forta si cu ajutorul politiei, in strada, cand nu s-au mai incadrat in lege. De ce nu se aplica si la basbuzucul Gingaras metoda? Ce, pe fiica-sa o dor maselele daca se muta la camin? Sau altundeva in gazda, ca babacu are bani.
Oare cat va mai trece pana cand legea va fi aplicata, in Romania, la fel si la vladica, si la opinca?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.