INCA UN SUCCES AL PREMIERULUI PONTA…

INCA UN SUCCES AL PREMIERULUI PONTA…

0 470
Ieri, domnul Victor Ponta se lăuda cu „marea posibilă victorie” a admiterii României în spațiul Schengen. Desigur, in guvernarea dumisale…
Păi, domnule Ponta, ce mare scofală mai este Schengen, acum când valoarea ei s-a diminuat atât de mult încât în Europa intră ca în brânză sute de mii de nedocumentați din întreaga lume musulmană?
Și proști ar fi să nu vină pentru ajutoarele speciale pentru care „rromii Europei” erau fugariti,expulzati si tratati ca ticalosii continentului.
Desi legendarii Tzigani (Rromi pe stil Soros…) sunt o prezenta (demografica… dar si pitoreasca!), mai veche in Europa Centrala decat, sa zicem, evreii!!  Adica exista o populatie europeana „migratoare” mult mai „justificata” istoric, etnic, politic si chiar religios-crestina, numarand aproape 7-8 milioane de suflete de care UE nu s-a aocupat si nici nu pare ca se ocupa pentru integrarea lor. Acum,  când granițele europene, atât exterioare cât și interioare, sunt ca un Schweitzer „găurit” ce ne mai pot spune asa zisi responsabili europeni. REFUGIATI  MMSi pe Domniile voastre presedinti si premieri, in frunte cu Dna Merkel si Dl.Junker, va scarpina grija islamizarii iresponsabile a Vechiului Continent, fara sa de soarta EUROPEI!
Hai, dacă Dvs. ați fi reușit de la Bruxelles, alaturi de marii leaderi ai continentului ,să ”găuriți” altfel granița dintre România și provincia ei istorică, Basarabia, sa stopati Kazaciokul din Transnistria si Ucraina, din Osetia si Abhazia, atunci aș fi zis, ca milioane de alți români: ”Să ne trăești, Întregitorule !”,
Iar eu personal, v-aș fi așteptat la ușă în fiecare zi să vă țin paltonul, ca să-i fac în ciudă, știți dvoastră cui. Dar așa, credeți că pierde ceva Comisia Europeană dacă promite că va dona un produs expirat oricui va accepta emigranți neverificați, inutili ca orice srplus de contingent, pe teritoriile proprii?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.