Inca un liberal de top, Dan Motreanu, va fi pus sub urmărire...

Inca un liberal de top, Dan Motreanu, va fi pus sub urmărire penală de DNA

0 300

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Dan Motreanu, va fi pus sub urmărire penală de procurorii DNA, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Aceleași surse judiciare au precizat că Motreanu a fost chemat la DNA pentru a i se comunica calitatea de suspect și acuzațiile aduse.

Vicepreședintele Camerei Deputaților Dan Motreanu s-a prezentat joi la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat de procurori într-un dosar de corupție.

Potrivit unor surse judiciare, prim-vicepreședintele PNL a fost chemat la DNA în dosarul în care este urmărit penal George Scutaru, fost consilier prezidențial, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani.

Deocamdata pare o procedura care merge – diminuarea numarului de parlamentari cu sprijin DNA. In plus, actiunile DNA, duc si  la o diminuare a numarului de lideri liberali din structura politica PNL (PDL+vechiul PNL), sau in cel mai rau caz incearca sa echilibreze balanta in randul penalilor de la varful cele doua partide aflate de cateva luni intr-o cumetrie isatorica. Si fara a trage o concluzie loteria gestionata de procurorii de la DNA are de unde sa extraga nume sonore in fiecare zi, daca vrea!

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.