Inca se mai strang vechiturile electrocasnice

Inca se mai strang vechiturile electrocasnice

0 65

De unde or fi avand impresia astia ca brasovenii sunt plini de vechituri electrocasnice nu stiu, insa autoritatile de resort au anuntat ca astazi bravii locuitori ai urbei vor umple camioanele cu asemenea obiecte, in cadrul actiunii “Marea debarasare”..

Cam pompoasa denumirea si s-ar potrivi mai degraba Palatelor Victoria si Cotroceni, dar probabil ca este vorba de un exercitiu pentru caz real.

De data aceasta noutatea o reprezinta faptul ca acþiunea dureaza doua zile. Astfel, cetatenii din Brasov, Sacele, Fagaras, Codlea si Zarnesti pot sa arunce vechiturile electrice si azi, si maine.

In municipiul Brasov, cetatenii pot pune electricele si electronicele pe care nu le mai folosesc in fata caselor (in zona de case) sau la platformele de deseuri menajere (in zona de blocuri), urmand ca cele doua societati de salubritate sa le colecteze si sa le transporte la punctele autorizate.

De asemenea, brasovenii pot suna la numerele de telefoane ale dispeceratelor celor doua societati: SC Urban-0268/516865, 0368/415930, tel verde 0800 881188 si SC Comprest 0268/516871, tel.verde: 0800 801010.

Pe mine m-a impresionat noutatea cu colectarea in doua zile. Eu nu m-as fi gandit la asa ceva. Norocul pe capul nostru este gandirea portocalie, care nu ne lasa sa bajbaim prin intuneric si incearca sa nu ne lase nici sa gandim, ca sa poata duce caruta mai usor pe drumurile unei logici ciudate si nascute din intere4se.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.