Încă o vrăjeală OMS contrazisă – „Nu va exista un al doilea...

Încă o vrăjeală OMS contrazisă – „Nu va exista un al doilea val de îmbolnăviri cu Covid-19. Epidemia se încheie!”

0 107

Savantul francez Didier Raoult contrazice OMS: „Nu va exista un al doilea val de îmbolnăviri cu Covid-19. Epidemia se încheie!”

Intrat în atenția opiniei publice datorită promovării tratamentului cu hidroxiclorochină pentru bolnavii de Covid-19, savantul francez Didier Raoult se poziționează din nou împotriva opiniei multor confrați și a Organizației Mondiale a Sănătății. Deși OMS și alți specialiști vorbesc despre un al doilea val de îmbolnăviri, Didier Raoult spune că așa ceva nu se va întâmpla și că pandemia se încheie.

Didier Raoult este un erou pentru mulți francezi, el conducând, cu rezultate foarte bune, lupta împotriva Coronavirusului în Marsilia. Cu toate acestea, pentru că (după cum insistă el), tratamentul folosit de el este la îndemâna oricui și este și foarte ieftin, în Franța s-a dus o luptă susținută împotriva sa, opozanții fiind, cel mai adesea, specialiști care au legături clare cu corporațiile farmaceutice.

Didier Raoult, specialist în boli infecțioase și director al Institutului Universitar Medical din Marsilia, a publicat pe Twitter, în urmă cu câteva zile, acest mesaj: „Nicăieri nu există un al doilea val, este o curbă epidemică banală. Putem vedea clar că lucrurile se opresc. Epidemia se încheie.”

Fără îndoială, și acest mesaj le cade greu celor care și-ar dori o lume foarte distanțată social, o lume rămasă în panica pandemiei, blestemată să trăiască sub imperiul fricii celei de a doua, a treia sau a patra veniri a Coronavirusului…

Acum, desigur, rămâne să vedem cine va avea dreptate – Didier Roault sau oamenii corporațiilor farmaceutice? Eu aș paria pe savantul francez.

Daniel Roxin (Sursa aici)

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.