Inca o fila din povestea CET

Inca o fila din povestea CET

0 154

Liberalul Vasile Bran isi acuza mai nou finul ca nu a vrut sa modernizeze CET Brasov.
Astfel, ieri, Bran „s-a dat” la fostul director al CET Brasov, Aurelian Danu, ca nu a dorit sa acceseze fonduri europene de aproximativ 80 de milioane de euro pentru construirea unei noi centrale, motiv pentru care acum brasovenii se vad in imposibilitatea de a mai primi agent termic din partea furnizorului de apa calda si caldura..
„Cred ca finutul meu (Vasile Bran este nasul de cununie al lui Danu, n.a.) era mai interesat sa cheltuie ce mai era de cheltuit pe la CET decat sa faca ceva”, a afirmat liberalul.
El a mai aratat ca prin banii pusi la dispozitie de Fondul de Mediu au fost reabilitate opt CET-uri din tara si ca acest lucru era posibil si la Brasov, dar propunerea sa nu a fost primita cu entuziasm, atat de conducerea CET, cat si de catre cei din administratia publica locala.
Aurelian Danu a refuzat sa comenteze declaratiile fostului parlamentar brasovean.

Tot ieri, Vasile Bran le-a transmis consilierilor judeteni PD-L ca ar face mai bine sa se informeze cand spun ca Brasovul are cel mai mare procent de drumuri judetene neasfaltate.
„Anul trecut, prin Hotarare de Guvern, ni s-au alocat sume pentru asfaltarea drumurilor judetene. Jumatate din bani s-au dat atunci, iar actualul Guvern nu vrea sa ne dea bani pentru a continua aceste lucrari”, a precizat Vasile Bran.
Mai mult, acesta a spus ca va inchiria un autobuz si ii va invita pe toti consilierii judeteni, indiferent de culoarea politica, sa faca un mars la Bucuresti, care se va numi „Marsul drumurilor judetene din Brasov”.
„Sa mergem sa discutam cu ministrul Transporturilor, cu ministrul Finantelor, cu ministrul Economiei, sa vedem de ce nu ni se dau acei bani pentru drumurile judetene”, a mai spus Bran, facand precizarea ca toti cei enumerati sunt democrat-liberali.
Nu este rau ca se mai ocupa cineva si de brasoveni si de starea lor imediata. Din pacate insa, Brasovul este, cel putin pe moment, plin de portocalele intereselor personale, puse cu multi kilometri, de drumuri bune sau rele, inaintea intereselor comunitatii. Poate mai multe asemenea voci ca cea a lui Vasile Bran sa fie, in cele din urma auzite, in folosul intregii obsti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.