Inaugurare la Baza Sportiva Olimpia

Inaugurare la Baza Sportiva Olimpia

0 66

Miercuri, 18 iulie, de la orele 18,00, la Baza Sportiva Olimpia, va avea loc inaugurarea oficiala a terenului central si a arenei cu o capacitate de 1.000 de locuri. Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean Brasov. Cu acest prilej, vor avea loc doua meciuri demonstrative de tenis. Primul ii va avea ca protagonisti pe presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, si pe vicepresedintele Marian Rasaliu, iar cel de-al doilea se va disputa intre tenismenii Victor Ionita si Victor Crivoi – ambii, membri ai lotului de Cupa Davis al Romaniei.


De mentionat este ca Victor Ionita a castigat acum trei ani turneul Challenger de la Brasov, iar Victor Crivoi a fost finalist anul trecut.


La eveniment vor mai participa Dumitru Haradau si Razvan Sabau, acesta din urma fiind si cel mai nou membru al sectiei de tenis de la Olimpia.


Presedintele Bazei Sportive Olimpia, Bogdan Motoc, a anuntat ca la sfarsitul evenimetului va avea loc un cocktail la care vor fi prezente mai multe oficialitati brasovene.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.