Inainte de incinerare,”mortul” a inceput sa tzipe !!

Inainte de incinerare,”mortul” a inceput sa tzipe !!

0 389

Un bebeluș declarat decedat de către medici a revenit la viață cu numai câteva ore înainte să fie incinerat. Angajații spitalului l-au auzit pe bebeluș țipând în momentul în care au venit să-l ia din frigiderul de la morgă pentru a-l duce la înmormântare,iar  medicii sunt incapabili să explice „miracolul”.
Potrivit presei din China, copilul s-a născut prematur la începutul lunii ianuarie și a fost ținut în incubator timp de 23 de zile. La numai două zile după ce și-au externat copilul, părinții au fost nevoiți să-l aducă din nou la spital. Micuțul nu mai putea să respire, iar culoarea pielii i se schimbase, potrivit raportului medical. Din păcate, medicii i-au anunțat pe părinți că nu mai pot face nimic pentru bebelușul lor. Inima copilului a încetat să bată și a fost declarat mort.
Bebelușul, care nu dădea semne de viață a fost învelit într-o pătură și dus la morga spitalului, unde a stat într-un frigider o noapte întreagă, la temperaturi de până la minus 12 grade.
A doua zi, când au venit să-l pregătească pentru înmormântare, rudele și angajații spitalului au avut un șoc. Bebelușul plângea foarte puternic și, evident, era în viață…
Doctorii spun că nu pot explica miracolul și acum  fac tot ce le stă în putință să-l țină în viață pe bebeluș, scrie The Sun.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.