In weekend, mergeti la Teatru

In weekend, mergeti la Teatru

0 69

Daca nu aveti planuri pentru acest sfarsit de saptamana, actorii Teatrului „Sica Alexandrescu” din Brasov vin cu o oferta tentanta: doua piese de teatru de exceptie se vor juca pe scena Salii Mari a teatrului brasovean.


?


Sambata, 16 februarie, orele 19.00, Sala Mare


Dineu cu prosti (piesa de teatru)


Regizor: Serban Puiu


Scenografie: Viorel Penisoara-Stegaru


Traducator: Tudor Tepeneag


In distributie: Costache Babii, Mihai Bica, Carmen Moruz, Demis Muraru, Radu Negoescu


?


Scurta prezentare:


Povestea este simpla dar te pune pe ganduri. „Cel rau este de doua ori prost”, acesta ar putea fi motto-ul piesei. Rautacioasa dar bine intentionata, comedia se potriveste de minune timpului nostru. Timp de doua ore isi bate joc de un gogoman, iar in ultimele 10 minute aplauda grandoarea sa sufleteasca si remuscarile celui ce si-a batut joc de el.


?


Duminica, 17 februarie, orele 19:00, Sala Mare


Alchimistul (dramatizare)


Scenografie: Alexandra Oancea


Regizor: Dan Vasile


In distributie: Costache Babii, Demis Muraru, Gabriel Sandulescu, Ligia Stan, Mihai Bica, Viorica Geanta Chelbea, Gabriel Costea, Dan Sandulescu


?


Scurta prezentare:


„Alchimistul”, scrisa in 1988, este cea mai cunoscuta opera a lui Paulo Coelho fiind cea de-a doua carte publicata. Succesul ei in Statele Unite a marcat inceputul carierei sale internationale. ?


Aceasta poveste, uluitoare prin simplitatea si intelepciunea ei, este povestea lui Santiago, un pastor andaluz care isi urmeaza un vis. Paraseste Spania, aventurandu-se in Africa de Nord in cautarea unei comori ingropate in Piramide, cea pe care este convins ca ii va fi dat sa o descopere. Drumul sau este, da fapt, unul initiatic. Intalnirile si intamplarile, pline de neprevazut dar si de exotism fac parte din scenariul pe care trebuie sa-l parcurga pentru a descoperi, ca, de fapt, adevarat comoara se afla inlauntrul sau.


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.