În sfârşit un partid are reacţie. Ageamiul de la Bod criticat de...

În sfârşit un partid are reacţie. Ageamiul de la Bod criticat de Pro România!

0 75
????????????????????????????????????

Organizatia judeţeană a PRO România Braşov îi răspunde fostului emul al Monicăi Macovei. Monica este cea ce acuza mereu România la Bruxelles, este procuroarea ceauşistă devenită ulterior pedistă , ministru al Justiţiei băsesciene, şi logic ex-pedistă şi implicit fostă M10 ce acum urăşte pe banii noştri România ca europarlamentară. Dar Monica la înfiat politic pe edilul din Bod Sergiu Arsene acum vreo patru ani. Macovei se pare că astfel a trasat traseul ticăloşeniei imunde a parvenirii căre pupilul comunal Sergiu Arsene.

La Prefectură de discută acest subiect. În schimb singura formaţiune politică ce are curaj de a reacţiona este Pro România. Aceasta susţine că este   ,,deosebit de îngrijorată de acţiunile, din ultimele zile, ale primarului comunei Bod, Sergiu Arsene.

Acesta, prin actiunile sale, cu un evident caracter electoral, încearcă să distrugă Asociaţia Crescătorilor de Cnimale, din comună, prin actiuni legislative tendentioase – H.C.L-uri şi prin acţiuni în forţă în pășunile comunale, sprijinit de un grup de oameni ai acestuia.

Prin aceste acţiuni, Sergiu Arsene, are ca scop eliminarea celor care sunt impotriva sa, ca şi culoare politica, şi ,,promovarea,, oamenilor credincioşi lui.

Acţiunile sale au facut obiectul sesizarii Institutiei Prefectului, instituţie careia îi solicitam o analiza corectă şi rapidă pentru rezolvarea acestor abuzuri ale primarului Sergiu Arsene.

Pe lângă faptul că aceste acţiuni generează o stare de profundă nemulţumire în rândurile fermierilor din localitate, conduce şi la scăderea producţiei de lapte şi produse lactate, atât de necesare în această perioadă de grea cumpană pentru poporul român.

Şi ca să fie si mai clar cu cei care nu se aliniază la politică personală, acesta a reziliat şi contractul unui spatiu de întâlnire a pensionarilor din Bod, fără a le oferi altceva in schimb.”

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.