In Romania, serviciile secrete monitorizeaza PC-urile

In Romania, serviciile secrete monitorizeaza PC-urile

0 135


Romani, poate nu v-ati gandit, dar corespondeta dumneavoastra electronica, fisierele, conversatiile pe messenger sunt extrem de interesante pentru unii: ma refer la serviciile secrete, care au dezlegare sa monitorizeze PC-urile. Macovei a dat unda verde la spionajul electronic? si chiar daca ne gandim ca doar in nu stiu ce cazuri speciale se intampla, cred ca ne inselam. ?Cum oare credeti ca a fost posibil sa se faca public continutul mesajelor ambasadoarei Vulpe, ale Elodiei Ghinescu si altele?


Pe langa ca ni se asculta convorbirile, mai suntem si monitorizati online si acest lucru este de notorietate. Recent, un raport al Ministerului german de Interne a relevat faptul ca in Romania, Cipru, Letonia si Spania exista permisiunea acestui tip de spionaj, zis “verificari online”. Germanii ar vrea si ei sa poata cotrobai prin PC-uri si chiar sa aiba permisiunea implantarii unor virusi informatici in calculatoarele suspecte. Asa s-ar putea preveni eventuale atentate teroriste, spun nemtii.


Uite ca nici n-am intrat bine in UE ca ne si copiaza statele cu vechime! Si noi care credeam ca ei sunt cei cu know-howul!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.