In Poiana Brasov, ninge de cateva ore bune

In Poiana Brasov, ninge de cateva ore bune

0 52

Stratul de zapada in Poiana Brasov este de aproximativ 10 cm. Zapada este insa moale. Nici turisti nu prea sunt avand in vedere ca nu este week-end.
Insa, vestile ar putea fi bune: daca temperaturile vor ramane negative in weekend se va putea schia in Poiana.
In sudul si sud-estul țarii cerul va fi noros si va ploua slab, local in Muntenia si Dobrogea si izolat in Oltenia si Moldova. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare, iar in nord-vestul extrem vor mai fi condiții de precipitații slabe, lapovița si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre -6 si 4 grade.
In prezent, in statiunea Poiana Brasov exista sapte partii de schi (Lupului, Sulinar, Sub Teleferic, Drumul Rosu, Kanzel, Stadion, Bradul), trei feluri de instalatii pe cablu (telecabina Kanzel si Capra Neagra, telegondola Postavarul Expres) si cinci teleschiuri.
Este posibila si achizitionarea de abonamente de doua ore (55 de lei pentru adulti, 35 de lei pentru copii), patru ore (85 de lei pentru adulti, 50 de lei pentru copii), o zi intreaga (125 de lei pentru adulti, 70 de lei pentru copii) sau zece zile (885 de lei pentru adulti, 540 de lei pentru copii).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.