In judetul Timis se traieste cel mai bine

In judetul Timis se traieste cel mai bine

0 79

Banatul e fruncea! Vechea vorba din popor este extrem de actuala in aceasta perioada. Intr-un studiu efectuat de ministerul Economiei si Finantelor, judetul Timis este pe primul loc in tara, cu exceptia municipiului Bucuresti, in ceea ce priveste indicatorii nivelului de trai. Si aceasta nu este singura veste buna. Conform Comisiei Nationale de Prognoza, in urmatorii doi ani se estimeaza o crestere de sase procente pe an.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a anuntat ca, avand un produs intern brut de 7.335 de euro pe cap de locuitor si cu un nivel al indicatorilor nivelului de trai cu aproximativ 40% mai mare decat media nationala, judetul Timis se afla pe primul loc in tara. Acesta a pus situatia din Timis pe seama politicii fiscale investitionale a Guvernului, dar „si a initiativei oamenilor locului si dorintei de a munci”. Ministrul a atras atentia ca rata somajului din Timis este de 1,7%, sub cea normala.
Interesant este locul pe care il ocupa judetul Brasov. Din pacate credem ca unul destul de jos, daca stam sa ne gandim ca ministrul nici macar nu s-a obosit sa pomeneasca numele judetului in timpul cuvantarii tinute. Asa ca ori se pun mai-marii orasului pe treaba, ori emigram in Vest: La Timisoara!!!

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.