In februarie scapam de ger

In februarie scapam de ger

0 84

Ce ne poate incalzi mai tare in aceste zile geroase, decat prognozele meteo ce anunta un februarie calduros, cu temperaturi primavaratice de 15 grade Celsius?
Pana in februarie mai e insa si deocamdata avem de parcurs o saptamana cu ger naprasnic. Prognozele arata ca saptamâna in curs va fi cea mai friguroasa din aceasta luna. Maximele vor fi cuprinse intre minus 6 si plus 2 grade Celsius, iar minimele, intre minus 14 si minus 4 grade. Cel mai frig va fi in noaptea de joi spre vineri si in cea de vineri spre sambata. Zona cea mai afectata de ger va fi, ca si pâna acum, centrul tarii.
Abia la jumatatea lunii ianuarie vremea se incalzeste, dar nu cine stie ce. Vor fi in anumite zile si in anumite zone din tara, temperaturi de pana la 10 grade. Cel mai cald va fi in sudul tarii, in Dobrogea sau in zonele deluroase ale Munteniei. Cu toate acestea, temepraturile vor fi, in general, unele normale pentru aceasta perioada a anului.
Luna februarie va aduce incalzirea mult dorita dar nici atunci nu vom beneficia de tratament egal: in sud va fi cald si bine, dar in zona intracarpartica temepraturile tot zgarcite raman, vor ajunge noaptea si la minus 20 de grade Celsius, dupa cum spun meteorologii. Dar nici ca vom dardai ca acum nu incape vorba. Asadar, sa rezistam pana in februarie!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.